Gå til sidens indhold
22.04.2014

Aarhus afholder Danmarks første internetfestival

Aarhus sætter fokus på internettet og de nye digitale muligheder. Internet Week Denmark afvikles fra 28. april til 2. maj, og festivallen er åben for alle.

I slutningen af april sætter Aarhus fokus på internettet og den betydning, de nye digitale muligheder og medier har i vores hverdag. Internet Week Denmark, som festivalen hedder, er åben for alle.  
 
Mobile Apps, Facebook, Twitter, online hotelbookinger og tøjkøb er bare nogle af de tjenester, mange af os nyder godt af. Dette og meget mere kan man blive klogere på, når Internet Week Denmark afholdes for første gang d.28. april-2. maj.

 

I løbet af festivalugen vil der være præsentationer, paneldebatter, workshops og events. Ligesom internettet er festivalen åben for alle – både fagfolk, studerende, borgere og andre interesserede er inviterede til at deltage i de mere end 90 planlagte events, hvoraf de fleste er gratis.

 

Festivalen er baseret på et crowdsourced koncept, hvor alle byens aktører - virksomheder såvel som offentlige institutioner - har haft mulighed for at byde ind med events, der sætter fokus på den digitale økonomis muligheder.

 

Til festivalens officielle åbning på Aarhus Rådhus d. 28. april vil der ud over borgmester Jakob Bundgaards åbningstale også blive mulighed for at høre CEO og grundlægger af Wikipedia, Jimmy Wales. Festivalens øvrige arrangementer falder ind under temaer som Social Media, Start-ups, Digital leadership, Gaming, Learning& Experience m.fl. Der skulle således være noget for enhver smag.

 

Hør projektleder Mai Skou Wihlborg fortælle om nogle af arrangementerne her (nyt vindue)

 

Læs mere om de forskellige temaer og tilmeld dig events på www.internetweekdenmark.com.

Internet Week Denmark er et kerneprojekt under Smart Aarhus, der står for arrangementet i samarbejde med Aarhus Kommune og det digitale bureau, Creuna.

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 23.4.2014

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code