Gå til sidens indhold
02.06.2014

Byrådet efterlyser bidrag til fortællingen om fremtidens Aarhus

En ny fortælling om Aarhus og syv konkrete mål skal være ledesnor for byens fremtidige udvikling. Byrådet opfordrer alle
interesserede til at give deres besyv med.

For mere end 10 år siden besluttede byrådet en vision for Aarhus, som byen stadig har som pejlemærke: ”Aarhus - en god by for alle” og ”Aarhus - en by i bevægelse”. Den vision udtrykker det, vi sætter pris på, det vi gerne vil bevare, og det vi gerne vil udvikle, men 10 år er også lang tid, og Aarhus er i rivende udvikling.

 

Det er derfor vigtigt, at der bliver sat en retning for, hvor Aarhus skal bevæge sig hen. Det er byrådet på vej til – dels gennem en ny fortælling om Aarhus, dels gennem nogle konkrete mål for udviklingen af byen. Fortællingen om Aarhus skal være det, vi gerne vil se ske. Det vi tror på kan lykkes ved fælles hjælp. Derfor vil byrådet også gerne have inspiration til, hvordan Aarhus bedst kommer i mål og opfordrer alle interesserede til at komme med deres mening og input, så vi sammen kan skabe fortællingen om fremtidens Aarhus.

 

Fortællingen om Aarhus og Aarhus-målene kan findes på kommunens hjemmeside på adressen www.aarhus.dk/fortællingenomaarhus (nyt vindue)

 

Man kan give sin mening til kende ved at sende en mail til dinmening@aarhus.dk med titlen ”Aarhusfortælling” senest d. 30. juni 2014.

Efter planen skal fortællingen og målene besluttes af byrådet efter sommerferien, så der i resten af byrådsperioden kan blive arbejdet med at folde fortællingen ud og realisere målene.

Link til denne side

Nyheder

 • 08.12.2017

  Klare regler for nye altaner

  Den 1. oktober trådte nye retningslinjer for altaner i kraft. De giver et klart overblik over mulighederne.
 • 08.12.2017

  Nye retningslinjer for skiltning på vej

  Flere love regulerer skiltningen i Aarhus Kommune, men udviklingen på området øger behovet for en opdatering af mulighederne. De er nu på vej.
 • 07.12.2017

  Borgerne sætter kurs for fremtidens velfærd

  Aarhus Byråd beder borgerne om hjælp til at sætte mål for fremtidens velfærd, så Aarhus kan blive et endnu bedre sted at leve sit liv.
 • 05.12.2017

  DEFCO's fremtid i Aarhus faldet på plads

  Den aarhusianske fødevarevirksomhed DEFCO åbner produktion i nyt domicil i Viby og sikrer dermed lokale arbejdspladser.
 • 04.12.2017

  Aarhus Kommunes Handicappris er uddelt

  Fodboldklubben F.C. Bøgeskov får Aarhus Kommunes Handicappris
 • 01.12.2017

  De første gadenavne i Lisbjerg får børnekultur som tema

  Navngivningen af gader og veje skal spille en større rolle i kommunens nye byudviklingsområder, så den bymæssige identitet bliver fremhævet. Sådan lyder det i en ny strategi fra Teknik og Miljø.
 • 30.11.2017

  Skøjtebanen åbner fredag

  Skøjtebanen åbner fredag Byens populære skøjtebane åbner fredag den 1. december klokken 14.00. Alle er inviteret til åbningen, hvor der også vil være en tidlig julegave, idet der er gratis skøjteleje til de 50 første.
 • 29.11.2017

  Aarhus Kommune uddeler Handicappris

  Mandag 4. december kl. 13.00 uddeles Aarhus Kommunes Handicappris 2017. Tre kandidater er nomineret for en helt særlig indsats på handicapområdet. Prisen overrækkes af borgmester Jacob Bundsgaard.
 
 

Opdateret: 03.6.2014

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter