Gå til sidens indhold
18.03.2014

Aarhus Brandvæsen er på Facebook

Nu kan du ”Like” Aarhus Brandvæsen på Facebook og få opdateringer om udrykninger samt andre relevante informationer for dig som borger i Aarhus Kommune.

Hvorfor er Aarhus Brandvæsen på facebook?

Aarhus Brandvæsen vil gerne holde borgerne i Aarhus Kommune opdaterede med det seneste nye, hvad angår sikkerhed og beredskab. Det kunne for eksempel gælde varsling om giftig røg fra brand eller råd om forebyggelse. Desuden er hverdagen på Aarhus Brandvæsen afvekslende og forskelligartet. De sjove og interessante begivenheder vil vi derfor gerne have mulighed for at dele med borgerne.

 

Lidt generelt om Aarhus Brandvæsen

Aarhus Brandvæsen har siden 1885 leveret tryghed og sikkerhed til borgerne i Aarhus Kommune. I dag er vi en moderne servicevirksomhed med højt kvalificerede medarbejdere og moderne materiel, som yder en effektiv og dedikeret indsats i forbindelse med brand- og redningsopgaver. Kernen i Aarhus Brandvæsens virksomhed er det forebyggende arbejde. Gennem vores omfattende rådgivnings - og informationsvirksomhed er vi med til at reducere risikoen for brande og ulykker. Aarhus Brandvæsen har opbygget stor viden og ekspertise i forbindelse med risikoanalyse og beredskabsplanlægning. Blandt andet derfor yder vi rådgivning og konsulentbistand til andre kommunale beredskaber og institutioner. Endelig driver vi en omfattende uddannelsesvirksomhed med undervisning af offentlige og private virksomheder inden for blandt andet førstehjælp, brand og redning.

 

 

Gå til Aarhus Brandvæsens Facebookside (nyt vindue)

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 19.3.2014

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code