Gå til sidens indhold
18.03.2014

Aarhus Brandvæsen er på Facebook

Nu kan du ”Like” Aarhus Brandvæsen på Facebook og få opdateringer om udrykninger samt andre relevante informationer for dig som borger i Aarhus Kommune.

Hvorfor er Aarhus Brandvæsen på facebook?

Aarhus Brandvæsen vil gerne holde borgerne i Aarhus Kommune opdaterede med det seneste nye, hvad angår sikkerhed og beredskab. Det kunne for eksempel gælde varsling om giftig røg fra brand eller råd om forebyggelse. Desuden er hverdagen på Aarhus Brandvæsen afvekslende og forskelligartet. De sjove og interessante begivenheder vil vi derfor gerne have mulighed for at dele med borgerne.

 

Lidt generelt om Aarhus Brandvæsen

Aarhus Brandvæsen har siden 1885 leveret tryghed og sikkerhed til borgerne i Aarhus Kommune. I dag er vi en moderne servicevirksomhed med højt kvalificerede medarbejdere og moderne materiel, som yder en effektiv og dedikeret indsats i forbindelse med brand- og redningsopgaver. Kernen i Aarhus Brandvæsens virksomhed er det forebyggende arbejde. Gennem vores omfattende rådgivnings - og informationsvirksomhed er vi med til at reducere risikoen for brande og ulykker. Aarhus Brandvæsen har opbygget stor viden og ekspertise i forbindelse med risikoanalyse og beredskabsplanlægning. Blandt andet derfor yder vi rådgivning og konsulentbistand til andre kommunale beredskaber og institutioner. Endelig driver vi en omfattende uddannelsesvirksomhed med undervisning af offentlige og private virksomheder inden for blandt andet førstehjælp, brand og redning.

 

 

Gå til Aarhus Brandvæsens Facebookside (nyt vindue)

Link til denne side

Nyheder

 • 20.02.2018

  Glæde i Aarhus over fortsat anerkendelse fra Michelin-guiden

  Med fire flotte stjerne i 2018-udgaven af Michelin-guiden holder Aarhus status quo og sætter en tyk streg under byens styrkeposition på gastronomi-området.
 • 15.02.2018

  Hjælp med at gøre parkerne forårsklare

  Teknik og Miljø bruger de kolde måneder på at gøre Aarhus’ mange parker klar til foråret og aarhusianernes indtog. Alle kan med få klik på mobilen hjælpe arbejdet godt på vej.
 • 14.02.2018

  Kondolencebog på Aarhus Rådhus i anledning af HKH Prins Henriks død

  Byens borgere og gæster har mulighed for at skrive en kondolence-hilsen til Hans Kongelige højhed, på Aarhus Rådhus.
 • 14.02.2018

  Bering-Beder vejen er undervejs

  I næste uge kommer det første synlige bevis på, at arbejdet med Bering-Beder vejen er i gang. Jorden under den 12 km lange strækning skal bl.a. undersøges for mulige arkæologiske skatte.
 • 14.02.2018

  Ved HKH Prins Henriks død:

  Borgmester Jacob Bundsgaard sender kondolence-skrivelse til Kongehuset i anledning af HKH Prins Henriks død.
 • 12.02.2018

  Aarhus Letbane får ny formand

  Den aarhusianske erhvervsmand og tidligere medlem af Aarhus Byråd Steen Stavnsbo indstilles til posten som ny formand for Aarhus Letbane I/S
 • 09.02.2018

  Børn kan få hjælp til tænderne i ferien

  Allerede fra næste uge udvider Tandplejen Aarhus åbningstiden i skoleferier. Dermed får børn og unge bedre mulighed for såvel akut behandling af tandskader eller tandpine som almindeligt tandeftersyn i ferietiden. Samtidig får deres forældre bedre mulighed for at være med.
 • 08.02.2018

  Lisbjerg er klar til vokseværk

  Aarhus Byråd godkendte onsdag aften udviklingsplanen for Lisbjerg, som er et af Danmarks største byudviklingsområder.
 
 

Opdateret: 19.3.2014

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code