Gå til sidens indhold
18.03.2014

Aarhus Brandvæsen er på Facebook

Nu kan du ”Like” Aarhus Brandvæsen på Facebook og få opdateringer om udrykninger samt andre relevante informationer for dig som borger i Aarhus Kommune.

Hvorfor er Aarhus Brandvæsen på facebook?

Aarhus Brandvæsen vil gerne holde borgerne i Aarhus Kommune opdaterede med det seneste nye, hvad angår sikkerhed og beredskab. Det kunne for eksempel gælde varsling om giftig røg fra brand eller råd om forebyggelse. Desuden er hverdagen på Aarhus Brandvæsen afvekslende og forskelligartet. De sjove og interessante begivenheder vil vi derfor gerne have mulighed for at dele med borgerne.

 

Lidt generelt om Aarhus Brandvæsen

Aarhus Brandvæsen har siden 1885 leveret tryghed og sikkerhed til borgerne i Aarhus Kommune. I dag er vi en moderne servicevirksomhed med højt kvalificerede medarbejdere og moderne materiel, som yder en effektiv og dedikeret indsats i forbindelse med brand- og redningsopgaver. Kernen i Aarhus Brandvæsens virksomhed er det forebyggende arbejde. Gennem vores omfattende rådgivnings - og informationsvirksomhed er vi med til at reducere risikoen for brande og ulykker. Aarhus Brandvæsen har opbygget stor viden og ekspertise i forbindelse med risikoanalyse og beredskabsplanlægning. Blandt andet derfor yder vi rådgivning og konsulentbistand til andre kommunale beredskaber og institutioner. Endelig driver vi en omfattende uddannelsesvirksomhed med undervisning af offentlige og private virksomheder inden for blandt andet førstehjælp, brand og redning.

 

 

Gå til Aarhus Brandvæsens Facebookside (nyt vindue)

Link til denne side

Nyheder

 • 08.12.2017

  Klare regler for nye altaner

  Den 1. oktober trådte nye retningslinjer for altaner i kraft. De giver et klart overblik over mulighederne.
 • 08.12.2017

  Nye retningslinjer for skiltning på vej

  Flere love regulerer skiltningen i Aarhus Kommune, men udviklingen på området øger behovet for en opdatering af mulighederne. De er nu på vej.
 • 07.12.2017

  Borgerne sætter kurs for fremtidens velfærd

  Aarhus Byråd beder borgerne om hjælp til at sætte mål for fremtidens velfærd, så Aarhus kan blive et endnu bedre sted at leve sit liv.
 • 05.12.2017

  DEFCO's fremtid i Aarhus faldet på plads

  Den aarhusianske fødevarevirksomhed DEFCO åbner produktion i nyt domicil i Viby og sikrer dermed lokale arbejdspladser.
 • 04.12.2017

  Aarhus Kommunes Handicappris er uddelt

  Fodboldklubben F.C. Bøgeskov får Aarhus Kommunes Handicappris
 • 01.12.2017

  De første gadenavne i Lisbjerg får børnekultur som tema

  Navngivningen af gader og veje skal spille en større rolle i kommunens nye byudviklingsområder, så den bymæssige identitet bliver fremhævet. Sådan lyder det i en ny strategi fra Teknik og Miljø.
 • 30.11.2017

  Skøjtebanen åbner fredag

  Skøjtebanen åbner fredag Byens populære skøjtebane åbner fredag den 1. december klokken 14.00. Alle er inviteret til åbningen, hvor der også vil være en tidlig julegave, idet der er gratis skøjteleje til de 50 første.
 • 29.11.2017

  Aarhus Kommune uddeler Handicappris

  Mandag 4. december kl. 13.00 uddeles Aarhus Kommunes Handicappris 2017. Tre kandidater er nomineret for en helt særlig indsats på handicapområdet. Prisen overrækkes af borgmester Jacob Bundsgaard.
 
 

Opdateret: 19.3.2014

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter