Gå til sidens indhold
03.04.2014

AarhusGuiden - nu til både sjov og alvor

AOA – Alt om Aarhus og Aarhus Kommune er klar med en ny version af AarhusGuiden. Mobiltelefonapplikationen, der på rekordtid er blevet den mest populære app om Aarhus, kan nu også sende besked om vigtige og alvorlige begivenheder i by-en. Det er den første af en række forbedringer, der bliver tilgængelige i løbet af de kommende måneder.
AarhusGuiden er nu tilgængelig i en ny og forbedret udgave. Den populære mobiltelefonapplikation, der giver overblik over begivenheder, events og steder i Aarhus, får nu en række nye funktioner.

Den nye version 1.3, der netop er blevet offentliggjort i App Store, indeholder en hel række forbedringer. Eksempelvis er det nu muligt allerede på forsiden at se, hvornår en begivenhed slutter, samt ved et enkelt tryk at klikke sig frem til dagens næste begivenhed.

”AarhusGuiden er en enestående succeshistorie. Den giver et unikt overblik over de mange ting, der dagligt foregår i Aarhus. Jeg glæder mig over at AarhusGuiden konstant udvikler sig og dagligt får nye brugere, der på den måde kan få glæde af de mange sports- og kul-turbegivenheder. De nye funktioner vil være med til at gøre Aarhus-Guiden endnu mere populær,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad.

AarhusGuiden, der er blevet til i et samarbejde mellem Aarhus Kommune og Aarhus Stiftstidende, blev lanceret under The Tall Ships Ra-ces sidste sommer. AarhusGuiden er efterfølgende blevet downloadet på flere end 30.000 smartphones og er den med afstand mest downloadede App om Aarhus.

”AarhusGuidens succes vidner om en stor interesse for, hvad der rører sig i Aarhus. Som byens avis er det naturligt for Århus Stiftstidende at være med til at formidle de mange begivenheder, som hver dag kan opleves i byen,” siger chefredaktør for Århus Stiftstidende Jan Schouby.

En helt afgørende forbedring er, at AarhusGuiden nu kan sende beskeder til brugerne ved akutte beredskabsmeddelelser som vandforu-reninger, større brande og lignende. Beskederne vil også kunne inde-holde informationer om spændende begivenheder og forskellige billetter til rabatpris. Nuværende brugere skal huske at opdatere for at få glæde af de nye funktioner.

 

”Vi forsøger i kommunen konstant at gentænke den måde, vi kommunikerer med borgere og brugere på. Jeg er glad for, at vi med de nye tiltag i AarhusGuiden har fået en ny kanal til at nå de 30.000 brugere på. Det gør, at vi i bl.a. beredskabssituationer er i stand til få vigtige budskaber spredt meget hurtigt,” siger presse- og kommunikationschef i Kultur og Borgerservice Michael Jaap.

 

De nye funktionaliteter er de første af en række nye initiativer, der over de kommende måneder skal åbne AarhusGuiden for helt nye målgrupper.
AarhusGuiden kan downloades i App Store, Google Play og på www.aarhusapp.dk.
Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 10.4.2014

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code