Gå til sidens indhold
03.04.2014

AarhusGuiden - nu til både sjov og alvor

AOA – Alt om Aarhus og Aarhus Kommune er klar med en ny version af AarhusGuiden. Mobiltelefonapplikationen, der på rekordtid er blevet den mest populære app om Aarhus, kan nu også sende besked om vigtige og alvorlige begivenheder i by-en. Det er den første af en række forbedringer, der bliver tilgængelige i løbet af de kommende måneder.
AarhusGuiden er nu tilgængelig i en ny og forbedret udgave. Den populære mobiltelefonapplikation, der giver overblik over begivenheder, events og steder i Aarhus, får nu en række nye funktioner.

Den nye version 1.3, der netop er blevet offentliggjort i App Store, indeholder en hel række forbedringer. Eksempelvis er det nu muligt allerede på forsiden at se, hvornår en begivenhed slutter, samt ved et enkelt tryk at klikke sig frem til dagens næste begivenhed.

”AarhusGuiden er en enestående succeshistorie. Den giver et unikt overblik over de mange ting, der dagligt foregår i Aarhus. Jeg glæder mig over at AarhusGuiden konstant udvikler sig og dagligt får nye brugere, der på den måde kan få glæde af de mange sports- og kul-turbegivenheder. De nye funktioner vil være med til at gøre Aarhus-Guiden endnu mere populær,” siger rådmand for Kultur og Borgerservice i Aarhus Kommune Rabih Azad-Ahmad.

AarhusGuiden, der er blevet til i et samarbejde mellem Aarhus Kommune og Aarhus Stiftstidende, blev lanceret under The Tall Ships Ra-ces sidste sommer. AarhusGuiden er efterfølgende blevet downloadet på flere end 30.000 smartphones og er den med afstand mest downloadede App om Aarhus.

”AarhusGuidens succes vidner om en stor interesse for, hvad der rører sig i Aarhus. Som byens avis er det naturligt for Århus Stiftstidende at være med til at formidle de mange begivenheder, som hver dag kan opleves i byen,” siger chefredaktør for Århus Stiftstidende Jan Schouby.

En helt afgørende forbedring er, at AarhusGuiden nu kan sende beskeder til brugerne ved akutte beredskabsmeddelelser som vandforu-reninger, større brande og lignende. Beskederne vil også kunne inde-holde informationer om spændende begivenheder og forskellige billetter til rabatpris. Nuværende brugere skal huske at opdatere for at få glæde af de nye funktioner.

 

”Vi forsøger i kommunen konstant at gentænke den måde, vi kommunikerer med borgere og brugere på. Jeg er glad for, at vi med de nye tiltag i AarhusGuiden har fået en ny kanal til at nå de 30.000 brugere på. Det gør, at vi i bl.a. beredskabssituationer er i stand til få vigtige budskaber spredt meget hurtigt,” siger presse- og kommunikationschef i Kultur og Borgerservice Michael Jaap.

 

De nye funktionaliteter er de første af en række nye initiativer, der over de kommende måneder skal åbne AarhusGuiden for helt nye målgrupper.
AarhusGuiden kan downloades i App Store, Google Play og på www.aarhusapp.dk.
Link til denne side

Nyheder

 • 20.02.2018

  Glæde i Aarhus over fortsat anerkendelse fra Michelin-guiden

  Med fire flotte stjerne i 2018-udgaven af Michelin-guiden holder Aarhus status quo og sætter en tyk streg under byens styrkeposition på gastronomi-området.
 • 15.02.2018

  Hjælp med at gøre parkerne forårsklare

  Teknik og Miljø bruger de kolde måneder på at gøre Aarhus’ mange parker klar til foråret og aarhusianernes indtog. Alle kan med få klik på mobilen hjælpe arbejdet godt på vej.
 • 14.02.2018

  Kondolencebog på Aarhus Rådhus i anledning af HKH Prins Henriks død

  Byens borgere og gæster har mulighed for at skrive en kondolence-hilsen til Hans Kongelige højhed, på Aarhus Rådhus.
 • 14.02.2018

  Bering-Beder vejen er undervejs

  I næste uge kommer det første synlige bevis på, at arbejdet med Bering-Beder vejen er i gang. Jorden under den 12 km lange strækning skal bl.a. undersøges for mulige arkæologiske skatte.
 • 14.02.2018

  Ved HKH Prins Henriks død:

  Borgmester Jacob Bundsgaard sender kondolence-skrivelse til Kongehuset i anledning af HKH Prins Henriks død.
 • 12.02.2018

  Aarhus Letbane får ny formand

  Den aarhusianske erhvervsmand og tidligere medlem af Aarhus Byråd Steen Stavnsbo indstilles til posten som ny formand for Aarhus Letbane I/S
 • 09.02.2018

  Børn kan få hjælp til tænderne i ferien

  Allerede fra næste uge udvider Tandplejen Aarhus åbningstiden i skoleferier. Dermed får børn og unge bedre mulighed for såvel akut behandling af tandskader eller tandpine som almindeligt tandeftersyn i ferietiden. Samtidig får deres forældre bedre mulighed for at være med.
 • 08.02.2018

  Lisbjerg er klar til vokseværk

  Aarhus Byråd godkendte onsdag aften udviklingsplanen for Lisbjerg, som er et af Danmarks største byudviklingsområder.
 
 

Opdateret: 10.4.2014

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code