Gå til sidens indhold
09.07.2013

Sundhed er kun et enkelt klik væk

Rundt om i byen vil aarhusianerne fra i dag kunne finde et postkort, der gør vejen til det sundere liv lettere. Med kortet lancerer rådmand Dorthe Laustsen hjemmesiden www. sund-hedstilbud.dk, hvor borgerne får et samlet overblik over de kommunale sundhedstilbud.

Med bare et enkelt klik kan aarhusianerne finde nu frem til vores mange forskellige tilbud,” siger rådmand for Sundhed og Omsorg, Dorthe Laustsen om hjemmesiden www.sundhedstilbud.dk, som er en samlet guide til aktiviteter og kommunale tilbud, hvor sundhed, samvær og trivsel er indgangen.

 

På siden finder man hjælp til rygestop og alkoholbehandling, inspiration til friluftsliv og motion, kontaktoplysninger til madklubber og frivillighuse og inspirationsmateriale.

 

Vi har samlet alle de tilbud, vi har inden for KRAM-området (kost, rygning, motion og alkohol). Men sundhed er jo meget mere end det. Sundhed handler også om alt det, der er dejligt i livet: at det smager godt, at man griner, at man er sammen med andre og ikke føler sig ensom. Derfor er hjemmesiden også en guide til vores sociale aktiviteter og tilbud,” siger rådmand Dorthe Laustsen.

 

 

Udover de konkrete aktiviteter og tilbud kan man følge udviklingen i sundhedsbarometeret, som måler aarhusianernes sundhed over tid, hente publikationer om træning, kost og sundhed og læse ”Mere af det, der virker - sundhedspolitikken på 5 minutter.

 

Hjemmesiden understøtter arbejdet med et sundere Aarhus, og de mål som er beskrevet i sundhedspolitikken ”Mere af det der virker”, hvor målet er at vi får lige muligheder for at leve sundere liv med flere gode leveår,”  siger rådmanden og opfordrer alle til at bruge siden og komme med ideer og forslag til nye sundhedstilbud og aktiviteter.

 

Yderligere oplysninger

Rådmand for Sundhed og Omsorg, Dorthe Laustsen (SF). Tlf. 89 40 65 00

Teamkoordinator sundhedsudvikling, Otto Ohrt. Tlf. 89 40 11 90. www.sundhedstilbud.dk
Link til denne side

Nyheder

 • 08.12.2017

  Klare regler for nye altaner

  Den 1. oktober trådte nye retningslinjer for altaner i kraft. De giver et klart overblik over mulighederne.
 • 08.12.2017

  Nye retningslinjer for skiltning på vej

  Flere love regulerer skiltningen i Aarhus Kommune, men udviklingen på området øger behovet for en opdatering af mulighederne. De er nu på vej.
 • 07.12.2017

  Borgerne sætter kurs for fremtidens velfærd

  Aarhus Byråd beder borgerne om hjælp til at sætte mål for fremtidens velfærd, så Aarhus kan blive et endnu bedre sted at leve sit liv.
 • 05.12.2017

  DEFCO's fremtid i Aarhus faldet på plads

  Den aarhusianske fødevarevirksomhed DEFCO åbner produktion i nyt domicil i Viby og sikrer dermed lokale arbejdspladser.
 • 04.12.2017

  Aarhus Kommunes Handicappris er uddelt

  Fodboldklubben F.C. Bøgeskov får Aarhus Kommunes Handicappris
 • 01.12.2017

  De første gadenavne i Lisbjerg får børnekultur som tema

  Navngivningen af gader og veje skal spille en større rolle i kommunens nye byudviklingsområder, så den bymæssige identitet bliver fremhævet. Sådan lyder det i en ny strategi fra Teknik og Miljø.
 • 30.11.2017

  Skøjtebanen åbner fredag

  Skøjtebanen åbner fredag Byens populære skøjtebane åbner fredag den 1. december klokken 14.00. Alle er inviteret til åbningen, hvor der også vil være en tidlig julegave, idet der er gratis skøjteleje til de 50 første.
 • 29.11.2017

  Aarhus Kommune uddeler Handicappris

  Mandag 4. december kl. 13.00 uddeles Aarhus Kommunes Handicappris 2017. Tre kandidater er nomineret for en helt særlig indsats på handicapområdet. Prisen overrækkes af borgmester Jacob Bundsgaard.
 
 

Opdateret: 13.7.2013

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter