Gå til sidens indhold
09.07.2013

Sundhed er kun et enkelt klik væk

Rundt om i byen vil aarhusianerne fra i dag kunne finde et postkort, der gør vejen til det sundere liv lettere. Med kortet lancerer rådmand Dorthe Laustsen hjemmesiden www. sund-hedstilbud.dk, hvor borgerne får et samlet overblik over de kommunale sundhedstilbud.

Med bare et enkelt klik kan aarhusianerne finde nu frem til vores mange forskellige tilbud,” siger rådmand for Sundhed og Omsorg, Dorthe Laustsen om hjemmesiden www.sundhedstilbud.dk, som er en samlet guide til aktiviteter og kommunale tilbud, hvor sundhed, samvær og trivsel er indgangen.

 

På siden finder man hjælp til rygestop og alkoholbehandling, inspiration til friluftsliv og motion, kontaktoplysninger til madklubber og frivillighuse og inspirationsmateriale.

 

Vi har samlet alle de tilbud, vi har inden for KRAM-området (kost, rygning, motion og alkohol). Men sundhed er jo meget mere end det. Sundhed handler også om alt det, der er dejligt i livet: at det smager godt, at man griner, at man er sammen med andre og ikke føler sig ensom. Derfor er hjemmesiden også en guide til vores sociale aktiviteter og tilbud,” siger rådmand Dorthe Laustsen.

 

 

Udover de konkrete aktiviteter og tilbud kan man følge udviklingen i sundhedsbarometeret, som måler aarhusianernes sundhed over tid, hente publikationer om træning, kost og sundhed og læse ”Mere af det, der virker - sundhedspolitikken på 5 minutter.

 

Hjemmesiden understøtter arbejdet med et sundere Aarhus, og de mål som er beskrevet i sundhedspolitikken ”Mere af det der virker”, hvor målet er at vi får lige muligheder for at leve sundere liv med flere gode leveår,”  siger rådmanden og opfordrer alle til at bruge siden og komme med ideer og forslag til nye sundhedstilbud og aktiviteter.

 

Yderligere oplysninger

Rådmand for Sundhed og Omsorg, Dorthe Laustsen (SF). Tlf. 89 40 65 00

Teamkoordinator sundhedsudvikling, Otto Ohrt. Tlf. 89 40 11 90. www.sundhedstilbud.dk
Link til denne side

Nyheder

 • 20.02.2018

  Glæde i Aarhus over fortsat anerkendelse fra Michelin-guiden

  Med fire flotte stjerne i 2018-udgaven af Michelin-guiden holder Aarhus status quo og sætter en tyk streg under byens styrkeposition på gastronomi-området.
 • 15.02.2018

  Hjælp med at gøre parkerne forårsklare

  Teknik og Miljø bruger de kolde måneder på at gøre Aarhus’ mange parker klar til foråret og aarhusianernes indtog. Alle kan med få klik på mobilen hjælpe arbejdet godt på vej.
 • 14.02.2018

  Kondolencebog på Aarhus Rådhus i anledning af HKH Prins Henriks død

  Byens borgere og gæster har mulighed for at skrive en kondolence-hilsen til Hans Kongelige højhed, på Aarhus Rådhus.
 • 14.02.2018

  Bering-Beder vejen er undervejs

  I næste uge kommer det første synlige bevis på, at arbejdet med Bering-Beder vejen er i gang. Jorden under den 12 km lange strækning skal bl.a. undersøges for mulige arkæologiske skatte.
 • 14.02.2018

  Ved HKH Prins Henriks død:

  Borgmester Jacob Bundsgaard sender kondolence-skrivelse til Kongehuset i anledning af HKH Prins Henriks død.
 • 12.02.2018

  Aarhus Letbane får ny formand

  Den aarhusianske erhvervsmand og tidligere medlem af Aarhus Byråd Steen Stavnsbo indstilles til posten som ny formand for Aarhus Letbane I/S
 • 09.02.2018

  Børn kan få hjælp til tænderne i ferien

  Allerede fra næste uge udvider Tandplejen Aarhus åbningstiden i skoleferier. Dermed får børn og unge bedre mulighed for såvel akut behandling af tandskader eller tandpine som almindeligt tandeftersyn i ferietiden. Samtidig får deres forældre bedre mulighed for at være med.
 • 08.02.2018

  Lisbjerg er klar til vokseværk

  Aarhus Byråd godkendte onsdag aften udviklingsplanen for Lisbjerg, som er et af Danmarks største byudviklingsområder.
 
 

Opdateret: 13.7.2013

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code