Gå til sidens indhold
09.01.2015

Særlig service for virksomheder

Aarhus Kommune har udviklet et program for key account management, der skal sikre, at udvalgte virksomheder får faste kontaktpersoner og dermed hurtig og nem adgang til kommunen. I første omgang gælder programmet for beskæftigelsesområdet. På sigt skal det udbredes til alle erhvervsrelevante områder i kommunen.

16 virksomhedskonsulenter i Jobcenter Aarhus har fået titel og funktion af key account managers. De får til opgave at opbygge partnerskaber med udvalgte virksomheder, som dermed får én indgang til Aarhus Kommune, når det gælder sager om rekruttering af nye medarbejdere, opkvalificering af ansatte og fastholdelse af sygemeldte etc.

 

”Vækst, erhverv og job hænger uløseligt sammen. Som Danmarks næststørste erhvervskommune skal vi løbende udvikle vores service over for virksomhederne, så vi fremmer vækst og jobskabelse. Med vores program for key account management imødekommer vi et stort ønske hos mange virksomheder og slår samtidig flere fluer med ét smæk. Virksomhederne får én indgang til kommunen, vi kan levere bedre service, og sammen kan vi løse opgaverne hurtigere og bedre til gavn for alle involverede,” siger borgmester Jacob Bundsgaard.

 

Indtil videre har 19 virksomheder fået tilbud om en key account manager. De er udvalgt ud fra forskellige parametre, blandt andet udsigterne til vækst og rekruttering af nye medarbejdere. På sigt vil flere virksomheder få tilbudt den særlige service, ligesom den vil omfatte flere, erhvervsrelevante områder i kommunen.

 

”Tilbuddet om en key account manager er en del af Aarhus Kommunes ambitiøse strategi for at styrke virk-somhedssamarbejdet. Som kommune skal vi rykke tættere på, så vi får udnyttet alle jobmuligheder, hvad enten det er ordinære stillinger eller job til mennesker, der har brug for støtte. Jeg er sikker på, at virksomhederne med den nye service vil opleve, at samarbejdet kommer til at glide endnu bedre til gavn for både virksomhederne selv, de ledige og jobcentret,” siger Thomas Medom, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse.

Link til denne side

Nyheder

 • 15.02.2018

  Hjælp med at gøre parkerne forårsklare

  Teknik og Miljø bruger de kolde måneder på at gøre Aarhus’ mange parker klar til foråret og aarhusianernes indtog. Alle kan med få klik på mobilen hjælpe arbejdet godt på vej.
 • 14.02.2018

  Kondolencebog på Aarhus Rådhus i anledning af HKH Prins Henriks død

  Byens borgere og gæster har mulighed for at skrive en kondolence-hilsen til Hans Kongelige højhed, på Aarhus Rådhus.
 • 14.02.2018

  Bering-Beder vejen er undervejs

  I næste uge kommer det første synlige bevis på, at arbejdet med Bering-Beder vejen er i gang. Jorden under den 12 km lange strækning skal bl.a. undersøges for mulige arkæologiske skatte.
 • 14.02.2018

  Ved HKH Prins Henriks død:

  Borgmester Jacob Bundsgaard sender kondolence-skrivelse til Kongehuset i anledning af HKH Prins Henriks død.
 • 12.02.2018

  Aarhus Letbane får ny formand

  Den aarhusianske erhvervsmand og tidligere medlem af Aarhus Byråd Steen Stavnsbo indstilles til posten som ny formand for Aarhus Letbane I/S
 • 09.02.2018

  Børn kan få hjælp til tænderne i ferien

  Allerede fra næste uge udvider Tandplejen Aarhus åbningstiden i skoleferier. Dermed får børn og unge bedre mulighed for såvel akut behandling af tandskader eller tandpine som almindeligt tandeftersyn i ferietiden. Samtidig får deres forældre bedre mulighed for at være med.
 • 08.02.2018

  Lisbjerg er klar til vokseværk

  Aarhus Byråd godkendte onsdag aften udviklingsplanen for Lisbjerg, som er et af Danmarks største byudviklingsområder.
 • 08.02.2018

  Fald i andelen af privatskoleelever i Aarhus

  For første gang i nyere tid oplever skolerne i Aarhus Kommune et lille fald i andelen af elever, der går i privatskole. Dermed flader kurven over sivningen af elever fra folkeskole til privatskoler ud for første gang siden 1982.
 
 

Opdateret: 10.1.2015

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code