Gå til sidens indhold
09.01.2015

Særlig service for virksomheder

Aarhus Kommune har udviklet et program for key account management, der skal sikre, at udvalgte virksomheder får faste kontaktpersoner og dermed hurtig og nem adgang til kommunen. I første omgang gælder programmet for beskæftigelsesområdet. På sigt skal det udbredes til alle erhvervsrelevante områder i kommunen.

16 virksomhedskonsulenter i Jobcenter Aarhus har fået titel og funktion af key account managers. De får til opgave at opbygge partnerskaber med udvalgte virksomheder, som dermed får én indgang til Aarhus Kommune, når det gælder sager om rekruttering af nye medarbejdere, opkvalificering af ansatte og fastholdelse af sygemeldte etc.

 

”Vækst, erhverv og job hænger uløseligt sammen. Som Danmarks næststørste erhvervskommune skal vi løbende udvikle vores service over for virksomhederne, så vi fremmer vækst og jobskabelse. Med vores program for key account management imødekommer vi et stort ønske hos mange virksomheder og slår samtidig flere fluer med ét smæk. Virksomhederne får én indgang til kommunen, vi kan levere bedre service, og sammen kan vi løse opgaverne hurtigere og bedre til gavn for alle involverede,” siger borgmester Jacob Bundsgaard.

 

Indtil videre har 19 virksomheder fået tilbud om en key account manager. De er udvalgt ud fra forskellige parametre, blandt andet udsigterne til vækst og rekruttering af nye medarbejdere. På sigt vil flere virksomheder få tilbudt den særlige service, ligesom den vil omfatte flere, erhvervsrelevante områder i kommunen.

 

”Tilbuddet om en key account manager er en del af Aarhus Kommunes ambitiøse strategi for at styrke virk-somhedssamarbejdet. Som kommune skal vi rykke tættere på, så vi får udnyttet alle jobmuligheder, hvad enten det er ordinære stillinger eller job til mennesker, der har brug for støtte. Jeg er sikker på, at virksomhederne med den nye service vil opleve, at samarbejdet kommer til at glide endnu bedre til gavn for både virksomhederne selv, de ledige og jobcentret,” siger Thomas Medom, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse.

Link til denne side

Nyheder

 • 08.12.2017

  Klare regler for nye altaner

  Den 1. oktober trådte nye retningslinjer for altaner i kraft. De giver et klart overblik over mulighederne.
 • 08.12.2017

  Nye retningslinjer for skiltning på vej

  Flere love regulerer skiltningen i Aarhus Kommune, men udviklingen på området øger behovet for en opdatering af mulighederne. De er nu på vej.
 • 07.12.2017

  Borgerne sætter kurs for fremtidens velfærd

  Aarhus Byråd beder borgerne om hjælp til at sætte mål for fremtidens velfærd, så Aarhus kan blive et endnu bedre sted at leve sit liv.
 • 05.12.2017

  DEFCO's fremtid i Aarhus faldet på plads

  Den aarhusianske fødevarevirksomhed DEFCO åbner produktion i nyt domicil i Viby og sikrer dermed lokale arbejdspladser.
 • 04.12.2017

  Aarhus Kommunes Handicappris er uddelt

  Fodboldklubben F.C. Bøgeskov får Aarhus Kommunes Handicappris
 • 01.12.2017

  De første gadenavne i Lisbjerg får børnekultur som tema

  Navngivningen af gader og veje skal spille en større rolle i kommunens nye byudviklingsområder, så den bymæssige identitet bliver fremhævet. Sådan lyder det i en ny strategi fra Teknik og Miljø.
 • 30.11.2017

  Skøjtebanen åbner fredag

  Skøjtebanen åbner fredag Byens populære skøjtebane åbner fredag den 1. december klokken 14.00. Alle er inviteret til åbningen, hvor der også vil være en tidlig julegave, idet der er gratis skøjteleje til de 50 første.
 • 29.11.2017

  Aarhus Kommune uddeler Handicappris

  Mandag 4. december kl. 13.00 uddeles Aarhus Kommunes Handicappris 2017. Tre kandidater er nomineret for en helt særlig indsats på handicapområdet. Prisen overrækkes af borgmester Jacob Bundsgaard.
 
 

Opdateret: 10.1.2015

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter