Gå til sidens indhold
09.01.2015

Særlig service for virksomheder

Aarhus Kommune har udviklet et program for key account management, der skal sikre, at udvalgte virksomheder får faste kontaktpersoner og dermed hurtig og nem adgang til kommunen. I første omgang gælder programmet for beskæftigelsesområdet. På sigt skal det udbredes til alle erhvervsrelevante områder i kommunen.

16 virksomhedskonsulenter i Jobcenter Aarhus har fået titel og funktion af key account managers. De får til opgave at opbygge partnerskaber med udvalgte virksomheder, som dermed får én indgang til Aarhus Kommune, når det gælder sager om rekruttering af nye medarbejdere, opkvalificering af ansatte og fastholdelse af sygemeldte etc.

 

”Vækst, erhverv og job hænger uløseligt sammen. Som Danmarks næststørste erhvervskommune skal vi løbende udvikle vores service over for virksomhederne, så vi fremmer vækst og jobskabelse. Med vores program for key account management imødekommer vi et stort ønske hos mange virksomheder og slår samtidig flere fluer med ét smæk. Virksomhederne får én indgang til kommunen, vi kan levere bedre service, og sammen kan vi løse opgaverne hurtigere og bedre til gavn for alle involverede,” siger borgmester Jacob Bundsgaard.

 

Indtil videre har 19 virksomheder fået tilbud om en key account manager. De er udvalgt ud fra forskellige parametre, blandt andet udsigterne til vækst og rekruttering af nye medarbejdere. På sigt vil flere virksomheder få tilbudt den særlige service, ligesom den vil omfatte flere, erhvervsrelevante områder i kommunen.

 

”Tilbuddet om en key account manager er en del af Aarhus Kommunes ambitiøse strategi for at styrke virk-somhedssamarbejdet. Som kommune skal vi rykke tættere på, så vi får udnyttet alle jobmuligheder, hvad enten det er ordinære stillinger eller job til mennesker, der har brug for støtte. Jeg er sikker på, at virksomhederne med den nye service vil opleve, at samarbejdet kommer til at glide endnu bedre til gavn for både virksomhederne selv, de ledige og jobcentret,” siger Thomas Medom, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse.

Link til denne side

Nyheder

 • 17.05.2018

  Rammerne for Classic Race Aarhus er lagt fast

  Teknik og Miljø har nu færdigbehandlet vilkårene for Classic Race Aarhus. Vilkårene sendes til arrangøren og beboerne i området.
 • 17.05.2018

  Der er andet i livet end karakterer

  Sæsonen for klamme håndflader, følelsesmæssige op- og nedture, ærgrelser, forglemmelser, ris, ros og nervøs lugt af ungdommens armhuler er åben. Det årlige karakterræs i folkeskoler, gymnasier og videregående uddannelser er indledt.
 • 15.05.2018

  Den Blå Skole udvider ved internationalt sejlsportscenter i Aarhus

  I fremtiden får endnu flere aarhusianske folkeskoleelever mulighed for at boltre sig på, i og ved Aarhus Bugt, når Den Blå Skole flytter aktiviteter til det nye internationale sejlsportscenter på Aarhus Ø.
 • 15.05.2018

  Mere omsorg til døende og støtte til pårørende

  Borgere i Aarhus der er ved at tage afsked med livet får fremover endnu mere omsorg og pleje og pårørende mere støtte.
 • 09.05.2018

  Borgmester Jacob Bundsgaard: Der bliver kamp om pengene til udsatte boligområder

  Kommentarer fra borgmester Jacob Bundsgaard i forbindelse med politisk aftale i Folketinget om udsatte boligområder (ghetto-aftalen):
 • 09.05.2018

  Populær pulje uddeler penge igen

  Hvad har unge musikere på Godsbanen, øl- og vinsmagere i Brabrand og strikkedamer i Tilst til fælles? De har alle modtaget penge fra Aarhus Kommunes GENLYD-pulje til at udvikle deres aktiviteter.
 • 09.05.2018

  H. K. H. Kronprinsen fejres med folkefest i Aarhus

  Der er lagt op til et brag af en folkefest, når H.K.H. Kronprinsen fejres den 21. maj i anledningen af sin 50-års fødselsdag. Aarhus byder Kronprinsen velkommen til tonerne af rådhusklokkerne, der spiller ”Happy Birthday.” Det bliver startskuddet til en spektakulær løbefest, hvor der vil være underholdning langs ruten og det hele sluttes af med en festlig fødselsdagskoncert i Musikhusparken.
 • 09.05.2018

  Nyt liv til fabriksgrund i Kongsvang

  100 almene ungdomsboliger og 200 privatejede boliger er på vej til Kongsvang. Den ene af grundene, der bygges på, står lige nu ubenyttet hen, men i fremtiden vil der komme nyt liv og grønne områder til.
 
 

Opdateret: 10.1.2015

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code