Gå til sidens indhold

Forside

 • Læs om udstillingen
  Monet - Lost in Translation
  Med Monet som hovednavn og et unikt udvalg af de største franske impressionister inviterer ARoS på en fantastisk rejse tilbage til slutningen af 1800-tallet og frem til i dag.
 • Skøjtebanen foran Musikhuset åbner den 5. december kl. 11.00. Kom med egne skøjter eller lej et par i skøjteudlejningens åbningstid.
  Skøjtebanen åbner 5.12.
  Skøjtebanen foran Musikhuset åbner den 5. december kl. 11.00. Kom med egne skøjter eller lej et par i skøjteudlejningens åbningstid.
 • Få et glædeligt gensyn med højdepunkter fra og få en forsmag på 2016. Der er spændende præmier hver dag.
  Julekalender
  Få et glædeligt gensyn med højdepunkter fra og få en forsmag på 2016. Der er spændende præmier hver dag.
 • Flygtninge skal introduceres til Aarhus kultur- og fritidstilbud, og bydes velkommen til byen. Det er baggrunden for arrangementet KulturBazar, der afvikles på Godsbanen 6. december kl. 13 - 16. Alle borgere er velkomne.
  Kulturbazar
  Flygtninge skal introduceres til Aarhus kultur- og fritidstilbud, og bydes velkommen til byen. Det er baggrunden for arrangementet KulturBazar, der afvikles på Godsbanen 6. december kl. 13 - 16. Alle borgere er velkomne.
 • Følg med i julekalenderen. Vil det lykkes Maha og Niels at redde aarhusianernes jul ved at overbevise Aarhus om værdien af medborgerskab?
  Medborgerskabets Vogtere
  Følg med i julekalenderen. Vil det lykkes Maha og Niels at redde aarhusianernes jul ved at overbevise Aarhus om værdien af medborgerskab?

Børn og Familie

Sundhed og Pas

Bolig og Penge

 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden