Gå til sidens indhold

Det Rør' Sig

Så rør' det sig igen - kom og vær med 23. september kl. 10.00 – 15.00 i området omkring Godsbanen, Folkestedet, Folkesundhed og Lokalcenter Carl Blochs.
Er du til naturtræning, sanketur eller kanotur på åen. Har du lyst til at prøve kræfter med kendte eller knap så kendte lege, danse, spil og sportsgrene? Så duk op når Godsbanen, Folkesundhed Aarhus, Lokalcenter Carl Blochs, Folkeuniversitetet og Folkestedet byder op til bevægelsesdag for alle aldre lørdag den 23. september klokken 10.00-15.00.

Vi forvandler Folkesundhed Aarhus, Godsbanen, Lokalcenter Carl Blochs Gade og Folkestedet til én stor legeplads, hvor alle kan være med. For ingen er for lille og ingen er for stor, når der det handler om at bevæge sig og have det sjovt sammen med andre. Det giver livskvalitet og det giver god motion og det er hele ideen bag det gratis arrangement.

Det rør’ sig ønsker at skærpe nysgerrigheden og vække lysten hos dig til at prøve kræfter med aktiviteter, som skaber mere bevægelse i hverdagen. Og det gælder små som store og dem midtimellem.

På dagen vil der være over 50 aktiviteter fra mange forskellige foreninger, for folk i alle aldre.

Se det omfattende program for dagen her.

 

Programmet bliver løbende opdateret.

Kontakt

Christina Fruergaard

Motionskoordinator og projektleder for Fitness i det fri

N.J. Fjords Gade 2

8000 Aarhus C

Telefon: 24 46 72 99

Mobil: 24 46 72 99

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 01.11.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code