Gå til sidens indhold

Uddannelse i Aarhus

Aarhus er Danmarks bedste uddannelsesby. Flere end 50.000 studerende suger dagligt viden til sig på flere end 150 forskellige uddannelsesretninger på byens mange uddannelsesinstitutioner.

Aarhus tilbyder 155 forskellige videregående uddannelser fordelt på ni institutioner. Der et et rigtigt godt studiemiljø og særligt gode karrieremuligheder i netop Aarhus. Studerende finder du overalt i byen, det er nemt at danne netværk med andre studerende og der er rig mulighed for at dyrke dine fritidsinteresser.

 

Aarhus er ikke større end, at man kan komme hurtigt fra den ene ende af byen til den anden. Aarhus Kommune samarbejder med uddannelserne og erhvervslivet og skaber på den måde spændende praktikpladser til alle. Du kan på den måde skabe et internationalt netværk og arbejde på tværs af byzoner og landegrænser.

 

Aarhus Universitet ligger i top 100 på verdensplan, men universitetet er blot et af de spændende steder, du kan studere i Aarhus. Via University College, Arkitektskolen, Journalisthøjskolen og Det Jyske Musikkonservatorium er andre eksempler på uddannelser her i byen.

 

Hvis man vil læse på engelsk, er der også mulighed for det. Der er over 6000 udenlandske studerende i byen og mange uddannelser udbydes på engelsk. Der er derfor gode grunde til, at du skal vælge Aarhus som det sted, du skal studere.

 
 

Opdateret: 04.8.2016

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter