Gå til sidens indhold

DET RØR' SIG...

GRATIS grænsesøgende, øjenåbnende og horisontudvidende bevægelsesdag for alle aarhusianere - lørdag den 17. september kl. 10-15.
Det rør' sig på og omkring Folkestedet, Folkesundhed Aarhus og Godsbanen lørdag 17. september mellem kl. 10.00-15.00. Tag dine venner eller familie i hånden og oplev et bevægelsesmekka fyldt med alternative måder at bruge kroppen på og med masser af grin og latter.
 

Du kan deltage i en masse aktiviteter fra mindful pilates til Kaptajn Jespersen gymnastik og parkour for seniorer.

 

Alle aktiviteter er helt GRATIS og for alle byens borgere -  så både for dig, der elsker at tonse rundt og for dig, der kan have svært ved at finde en passende motionsform eller har brug for, at der bliver taget særlige fysiske eller psykiske hensyn.

 
"Vi vil gerne give folk glæden ved at røre sig. Derfor er det vigtigt for os at pointere, at "Det rør' sig" er en bevægelsesdag - ikke en idrætsdag. Dagen skal give folk lyst til at gå på opdagelse i byrummet. Det er et legerum, hvor både fysiske, mentale og sociale grænser overskrides," siger Aarhus Kommunes motionskoordinator Christina Fruergaard.
 
"Det rør' sig" er arrangeret i samarbejde med Folkesundhed Aarhus, Folkestedet, Godsbanen, Folkeuniversitetet og en mangfoldig skare af foreninger og klubber.

 

Det sker på Folkestedet   

Det sker på Folkesundhed Aarhus   

Det sker på Godsbanen

 
 

Opdateret: 28.9.2016

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter