Gå til sidens indhold
Samværstilbud

Fællesskaber

Har du psykiske eller sociale vanskeligheder, kan du benytte kommunens åbne fællesskaber, hvor du kan tage del i sociale og fritidsorienterede aktiviteter. Du kan muligvis også benytte kommunens tilbud om støttet beskæftigelse.

Vi tilbyder aktiviteter med fokus på bl.a. idræt, teater, musik, kreative aktiviteter samt kontakt- og væresteder, hvor du kan komme for at få hjælp og rådgivning og en snak med andre i samme situation.

De fleste tilbud kan du selv kontakte.

 

I tilbuddene til dig, der har et alkohol- eller stofmisbrugsproblem, er der særlig fokus på at udvikle dit selvværd og netværk samt at højne din livskvalitet.

 

På værestedet Madam Grøn skal du være stoffri for at komme.

 

Nedenfor kan du se en oversigt over tilbuddene.

Kontakt

Dagområdet, Center for

Socialforvaltningen

Nørre Allé 31, 1. sal

8000 Aarhus C

Telefon: 21 65 35 46

Digital Post:  Skriv til os (Via NemID)

 
 

Åbne fællesskaber

 • Kultur- & Kontaktsted Kragelund

  Kultur- & kontaktsted Kragelund har fokus på kreative aktiviteter som musik, teater, idræt og kreative værksteder samt mulighed for at deltage i køkken- og caféarbejde.
 • Værestedet i Jægergårdsgade

  Værestedet er et aktivitets- og samværstilbud, som kan rumme borgere med store misbrugsproblemer og andre sociale og psykiske problemer. Værestedets mål er at erstatte manglende beskæftigelse med meningsfyldte fællesskaber.
 • Mødestedet på Gudrunsvej

  Mødestedet er et samværstilbud i Brabrand til voksne med anden etnisk baggrund. Borgerne er psykisk sårbare - herunder tidligere brugere af Rehabiliteringscenter for traumatiserede flygtninge (RCT)
 • Idræt på banen

  Idræt på banen er et idræts- og motionstilbud til psykisk sårbare og udsatte. Udover idrætsaktiviteter arrangerer Idræt på banen stævner, turneringer, event og ferie- og aktivitetsrejser.
 • Håbets Alle

  Håbets Allé er et alternativt byrum og værested, der primært opbygges og drives af udsatte og psykisk sårbare unge.

Fællesskaber - Støttet beskæftigelse

Fællesskaber - Øvrige

 • Det stoffri værested Madam Grøn

  Madam Grøn er et stoffrit værested med café, hvor der er fokus på sociale aktiviteter og plads til kreative udfoldelser i de forskellige aktivitetsrum. Du kan komme direkte fra gaden til Madam Grøn, hvis du er stoffri.
 • ABCafe

  ABCafé skal danne ramme for udvikling af brugernes selvværd, sociale ressourcer samt skabe netværk. Du skal være upåvirket af alkohol eller andre stoffer samt velmedicineret, hvis du har en psykisk lidelse, for at komme i caféen.
 • Naapiffik - Det grønlandske værested

  Naapiffik er primært et tilbud for socialt udsatte grønlændere - men alle er velkomne
 • Forsorgs- og Samværstilbuddet Nordbyen

  Forsorgs- og Samværstilbuddet er til udsatte borgere med komplekse problemstillinger udover hjemløshed. Borgerne er hjemløse, eventuelt med en psykisk sårbarhed, og kan have et misbrug oveni.
 

Opdateret: 01.4.2016

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code