Gå til sidens indhold

Almene boligforeninger

De almene boligorganisationer  i Aarhus administrerer og udlejer primært familie'-og ungdomsboliger. I enkelte tilfælde udlejer organisationerne også ældreboliger, enkeltværelser, erhvervslejemål samt forskellige typer af institutioner.

 
Du kan blive medlem af en boligorganisation og blive optaget på en fælles venteliste ved at henvende dig til de enkelte boligorganisationer. (Aarhusbolig har ikke et fælles kontor). For et årligt gebyr på 100 kr. får du adgang til ca. 45.000 almene boliger i Aarhus-området. Du finder links til boligforeningerne og udlejningssamarbejder i de blå bokse her på siden.

 

Boligforeninger uden hjemmeside:

Boligforeningen Djursland, Rosenvang 17, postboks 2, 8543 Hornslet, Tlf. 87 85 06 10
Murersvendenes Stiftelse og Enkekasse II, Marselis Boulevard 81, 8000 Aarhus C, Tlf. 86 14 09 56 

 

Aarhus Kommune gennemførte i 2011 for første gang de lovpligtige styringsdialogmøder med de Aarhusianske boligorganisationer. Du finder et link til styringsdialogen på siden til højre.

 

I udvalgte boligområder i Aarhus Kommune er  der indført forskellige udlejningsindsatser for at styrke beboersammensætningen.

Disse indsatser kan du læse mere om i den nyeste Hovedrapport - fleksibel udlejning

 

Kom foran i boligkøen

Opfylder du bestemte kriterier, har du mulighed for at komme foran i køen i udvalgte boligafdelinger. I oversigtsskemaet øverst på siden (link til højre) kan du læse mere om de forskellige muligheder for at få fortrinsret, hvilke afdelinger og områder du kan få fortrin til, samt hvem du skal kontakte for at få mere at vide.

 
 

Opdateret: 13.12.2017

Afdeling: Bolig og Projektudvikling

Send kommentar: Alment Byggeri

Telefon: 89 40 23 60

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter