Gå til sidens indhold

Aarhus Kommunes Grundsalg

4. etape i den attraktive udstykning beliggende på Møddebro Parkvej i Solbjerg udbydes nu. Vi udbyder 38 villagrunde til salg for højeste bud over mindsteprisen. Sidste frist for afgivelse af tilbud er onsdag d. 10. maj 2017. kl. 12.00.

Aarhus Kommune vil genudbyder storparcel beliggende Vintervej 953, Hasle. Udbudsinformation mv. vil være på hjemmesiden for udstykningen. Udbudsperioden vil være i perioden 7. maj - 24. maj 2017 kl. 12.00.

Aarhus Kommune aflyste forrige udbud, da der var uhensigtsmæssige uklarheder i udbudsmaterialet. Det fremgår ikke klart af udbudsmaterialet, at der ikke er pligt til at opføre seniorboliger på ejendommen. Uklarheden opstår, da det fremgår af det indledende afsnit i lokalplan nr. 763 vedr. lokalplanens indhold, at ”2 storparceller (D og E) udlægges til seniorboliger”. Vintervej 953 er storparcel D i lokalplanen.


Aarhus Kommune udbyder løbende. Find villagrunde, storparceller og erhvervsgrunde til salg nedenfor - Her findes yderligere information for de forskellige udstykninger.  

 

 
 

Opdateret: 27.4.2017

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar: Grundsalg

Telefon: 89 40 45 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter