Gå til sidens indhold

Vurdering af virkninger på miljøet i forbindelse med anlægsprojekter

 

Hvilke VVM-redegørelser (VVM'er) arbejder Aarhus Kommune med lige nu? Hvordan kommer du med din mening og input? Og hvordan er processen for en VVM-redegørelse? 

Du kan finde svar på dette og meget mere på denne side samt ved at klikke videre til screeninger, igangværende VVM'er eller afsluttede VVM'er.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Planafdelingen i Center for Byudvikling og Mobilitet via e-mail eller på tlf: 89 40 26 40

 

Hvad er en VVM?

VVM står for Vurdering af Virkninger på Miljøet. VVM er en procedure, som skal følges, når et større anlægsprojekt kan forventes at påvirke miljøet væsentligt.

 

I denne procedure skal der blandt andet laves en VVM-redegørelse, som er en vurdering af anlægsprojektets påvirkninger af miljøet.


VVM-processen indledes med at indhente idéer og forslag fra borgere og interessenter, inden VVM-redegørelsen udarbejdes.


Når VVM-redegørelsen er udarbejdet, fremlægges den i offentlig høring i minimum otte uger - eventuelt sammen med et forslag til kommuneplantillæg og lokalplaner.

Når VVM-redegørelsen er udarbejdet, fremlægges den i offentlig høring i minimum otte uger - eventuelt sammen med et forslag til kommuneplantillæg og kommuneplaner.
 
 

Opdateret: 16.11.2016

Afdeling: Center for Byudvikling og Mobilitet

Send kommentar: Planafdelingen

Telefon: 89 40 26 40

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code