Gå til sidens indhold

Takster og betaling

Takster og betalingsbetingelser på pasningsområdet i Aarhus Kommune.

Du kan finde oplysninger om takster, friplads, betalingsbetingelser og en lang række praktiske oplysninger vedrørende betaling for dit barn i kommunens tilbud.

 

Betaling

Opkrævningen udsender hver måned opkrævning på forældrebetaling. Betalingen er månedsvis forud. Der skal betales senest d. 5. i hver måned. Fremsendes der en rykker ved for den betaling, opkræves et gebyr, og der beregnes renter med 1% pr. påbegyndt måned. Restancer for daginstitution mv. vil uanset en betalingsordning blive modregnet i Børnefamilieydelsen.

 

Juli måned er betalingsfri.

 

Økonomisk friplads

Er den samlede husstandsindkomst, før skat, under 516.800 kr. kan I søge økonomisk friplads. Har I allerede økonomisk friplads overføres denne til det nye dagtilbud.

 

Takstnedsættelse

I dagtilbud for børn i alderen ½ - 6 år, nedsættes taksten fra den 1. i måneden hvor barnet er fyldt 3 år. Denne regel er også gældende, selvom et barn i en integreret institution flytter til anden stue eller børnegruppe inden sin 3 års fødselsdag,

 

Reglen gælder dog ikke Dagpleje.

 

Mit Betalingsoverblik

På Mit Betalingsoverblik kan du se dine mellemværende med Aarhus Kommune. Du kan også betale med Dankort eller MobilePay.

 

Gå til Mit Betalingsoverblik

 

 

 
 

Opdateret: 15.3.2017

Afdeling: Børn og Unge

Send kommentar: Pladsanvisningen

Telefon: 89 40 22 22

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter