Gå til sidens indhold

Takster og betaling

Takster og betalingsbetingelser på pasningsområdet i Aarhus Kommune.

Du kan finde oplysninger om takster, friplads, betalingsbetingelser og en lang række praktiske oplysninger vedrørende betaling for dit barn i kommunens tilbud.

 

Betaling

Opkrævningen udsender hver måned opkrævning på forældrebetaling. Betalingen er månedsvis forud. Der skal betales senest d. 5. i hver måned. Fremsendes der en rykker ved for den betaling, opkræves et gebyr, og der beregnes renter med 1% pr. påbegyndt måned. Restancer for daginstitution mv. vil uanset en betalingsordning blive modregnet i Børnefamilieydelsen.

 

I Aarhus Kommune er juli måned betalingsfri. Det gælder dog ikke for børn som bor i Aarhus Kommune og har plads i en anden kommune, her vil der være opkrævning i 12 måneder, juli måned er derfor ikke betalingsfri, undtaget herfra er opkrævningen for SFO. 

 

Økonomisk friplads

Er den samlede husstandsindkomst, før skat, under 538.800 kr. pr. år (2018 takster) kan I søge økonomisk friplads. Har I allerede økonomisk friplads overføres denne til det nye dagtilbud.

 

Takstnedsættelse

I dagtilbud for børn i alderen ½ - 6 år, nedsættes taksten fra den 1. i måneden hvor barnet er fyldt 3 år. Denne regel er også gældende, selvom et barn i en integreret institution flytter til anden stue eller børnegruppe inden sin 3 års fødselsdag,

 

Reglen gælder dog ikke Dagpleje.

 

Mit Betalingsoverblik

På Mit Betalingsoverblik kan du se dine mellemværende med Aarhus Kommune. Du kan også betale med Dankort eller MobilePay.

 

Gå til Mit Betalingsoverblik

 

 

 
 

Opdateret: 05.11.2017

Afdeling: Børn og Unge

Send kommentar: Pladsanvisningen

Telefon: 89 40 22 22

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code