Gå til sidens indhold

Sådan får du støtte i dagtilbud, SFO eller klub

Alle institutioner i Aarhus arbejder med inklusion af børn med særlige behov. Børn og unge med særlige behov har mulighed for at få støtte i almene institutioner.

Hvis du er bekymret for dit barn, er det først og fremmest en god idé, at du som forælder drøfter dine bekymringer med personalet i dit barns institution, SFO eller klub i forhold til, om der er pædagogiske tiltag, der kan hjælpe dit barn.

 

Udover at institutionerne får tildelt midler til pædagogiske tiltag, kan institutionerne også søge om yderligere støtteressourcer, hvis barnet har behov for mere støtte.

 

Hvis dit barns institution søger om støtteressourcer til dit barn, så skal dit barns støttebehov vurderes. Det sker ved, at dit barns institution, i tæt samarbejde med dig som forælder, indstiller dit barn. Her vurderes det så, om der skal tilføres ekstra ressourcer.
 
Forud for en indstilling til støtteressourcer skal dit barns støttebehov være drøftet med en psykolog og/eller en talehørekonsulent fra PPR og Specialpædagogik på enten Konsultativt Forum i dagtilbuddet eller på et specialcentermøde, hvis der er behov for støtte i SFO’en.
 

Kontakt

PPR og Specialpædagogik

Børn og Unge

Grøndalsvej 2

8260 Viby J

Telefon: 89 40 37 77 (Kl. 09.00-13.00)

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 05.7.2017

Afdeling: Børn og Unge

Send kommentar: PPR og Specialpædagogik

Telefon: 89 40 37 77

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code