Gå til sidens indhold
Auto- og cykelværkstedet Rørdrumvej

Værkstedet Rørdrumvej

Et arbejdstilbud for borgere med psykiske vanskeligheder og med et ønske om daglig beskæftigelse. Arbejdsopgaverne er af mangeartede karakterer.

Målgruppe

Har du psykiske vanskeligheder og har du lyst til en hverdag præget af arbejdsliv med f.eks. olie på hænderne, måske duften af savsmuld, lysten til at se noget gro eller måske at være med til at lave en god gang boller i Karry, er det måske noget for dig at arbejde på Værkstedet på Rørdrumvej.

 

Formålet med tilbuddet er via arbejde at give dig indhold og mening i dagligdagen. At du oplever tryghed og stabilitet i hverdagen, kan være med til at give dig psykisk overskud til at tage nye udfordringer op.

 

Om Værkstedet

Værkstedet er en fælles enhed med mange funktioner. Vi har f.eks. tømreropgaver, pedelopgaver og reparation af cykler og biler. Vi samarbejder også med mindre iværksættere og kunstnere om anderledes opgaver og vi har grønne opgaver af forskellig karakter, hjemme og ude i byen. Og så laver vi dagligt et måltid mad til os selv og hinanden. Vores kunder er en blandet skare, men hovedsageligt private som enten kommer til os, eller som vi tager ud og arbejder for.

 

Vi har opgaver, der kan løses af den enkelte, opgaver der løses i samarbejde og opgaver hvor arbejdet løses i teams. På Værkstedet møder du en tydelig arbejdskultur samtidig med, at du har mulighed for at møde andre, indgå i relationer og opbygge netværk.

 

Samarbejdet mellem borger og medarbejder på Værkstedet er præget af ligeværd og vi tilstræber et anerkendende miljø med positive kollegiale relationer som er med til at skabe tryghed og bane vejen for personlige og fælles succesoplevelser.

 

Du har mulighed for indflydelse, vi videndeler og arbejder i det hele taget med medinddragelse.

 

En del af Værkstedets arbejde retter sig mod deltagernes mulige deltagelse på arbejdsmarkedet. Det forudsætter interesse for arbejdet og stabilt fremmøde.
 
Tilbuddet drives efter Servicelovens § 103 & § 104 og er en del af Center for Dagområdet i Socialpsykiatri og Udsatte Voksne.
 

Du kan selv møde op

Hvis Værkstedet lyder som noget for dig, kan du selv møde op. Du er også velkommen til at tage en bostøtte, jobkonsulent eller en fra dit netværk med. Du er meget velkommen til at ringe og lave en aftale, så vi kan tage godt imod dig. Find kontaktoplysninger her på siden.

Kontakt

Værkstedet Rørdrumvej

Socialforvaltningen

Rørdrumvej 9

8220 Brabrand

Mobil: 29 20 44 28

E-mail: 

Åbningstider:
Mandag-torsdag kokken 8-16. Fredag klokken 8-13.

 
 
 

Opdateret: 06.4.2017

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code