Gå til sidens indhold
HVOR SKAL HØJBJERG BIBLIOTEK LIGGE?

Hvor skal Højbjerg Bibliotek ligge?

Forligspartierne bag budgetforliget 2012-2015 skal den 15. april drøfte placeringen af Højbjerg bibliotek.

Forligspartierne har tidligere besluttet en ny placering på Oddervej 80. Under arbejdet er der indkommet et forslag til en alternativ placering i tilknytning til Lyseng Idrætscenter.

 

På mødet den 15. april skal politikerne drøfte, om de vil fastholde beslutningen om en placering på Oddervej 80. En enig forligskreds kan ændre beslutningen, til en placering i Lyseng eller lade biblioteket forblive på sin nuværende placering. Uanset, hvilken placering politikerne beslutter sig for, kommer en eventuel ny placering efterfølgende i offentlig høring.

 

Fællesrådet for Holme-Højbjerg-Skåde har ønsket, at det blev muligt for borgerne at komme med deres holdninger til den fremtidige placering inden mødet i forligskredsen. Kultur og Borgerservice inviterer derfor nu alle interesserede til at fremkomme med deres mening.

 

Det kan enten ske på e-mail til borgerserviceogbiblioteker@aarhus.dk eller via formularen her på siden. Gå til formular

 

Svarfristen er mandag den 6. april klokken 18.00. De indkommende svar offentliggøres løbende her på siden. Svar, der indkommer på fridage og helligdage, offentliggøres førstkommende arbejdsdag. Svarene vil indgå i det samlede beslutningsgrundlag.

 

Dokumenter til sagen

 
 

Opdateret: 13.3.2015

Afdeling: Dokk1

Send kommentar: Aarhus Kommunes Biblioteker

Telefon: 89 40 92 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code