Gå til sidens indhold

Aarhus 2017

I 2017 er Aarhus og Region Midtjylland Europæisk Kulturhovedstad. Igennem hele 2017 kommer vi til at arbejde og lege. Vi fejrer de "folkelige" traditioner, og vi fejrer det nyeste som kulturen kan vise frem for os, når det gælder kunst, teater, dans, musik, litteratur og håndværksmæssig kunnen inden for gastronomi, arkitektur og design. Vi skaber spektakler og spekulationer – fejringer, fordybelse og provokationer.

Vi undersøger vores danske DNA og vi nyder med stolthed den helt særlige historie, der ligger her. Vi spørger os selv: Hvad ønsker vi at beholde, og hvad er det tid til at give slip på i vores videre færd ind i fremtiden? Vi udvider vores europæiske bevidsthed med kulturelle partnerskaber og samarbejder, sådan at vi både lærer af - og deler med - andre.

Og vi samles i Midtjylland til fest, festivitas, fyrværkeri og fejringer. Vi skaber et år, som afspejler alle sider af dansk kultur fra moderne arkitektur med "liveability" til historiske festspil om fortiden som vikinger. Vi gentænker mesterværker og vi opfinder nye ikoner. Vi undersøger fortiden for bedre at forme og forstå fremtiden.

 

I 2017 tør vi drømme, designe, debattere og forme vores skæbne. Kom og vær med.

 

Du kan læse mere om Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad på hjemmesiden www.aarhus2017.dk

 

Følg også med på facebookgruppen  www.facebook.com/Aarhus2017

 

 

 
 

Opdateret: 21.1.2017

Afdeling: Kultur og Borgerservice

Send kommentar: Kulturforvaltningen

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter