Gå til sidens indhold
forår friluftsliv

Friluftsliv

I Aarhus Kommune er der gode muligheder for let at komme rundt i attraktive landskaber, kulturhistoriske områder og unikke naturperler:
I gåafstand eller cykelafstand fra byens centrum finder du både parker, kysten, badestrande, gamle og nye skove, søer og storslåede udsigter. Også mange af byens forstæder og landsbyer byder på interessante oplevelser.

Næsten overalt er der således gode muligheder for et aktivt friluftsliv.

 

Aarhus Kommunes hjemmeside giver dig mulighed for at finde egnede stier og ruter for vandring, løb, og cykling med mere. Følg boksen "Stier og ruter" nederst på siden til en samlet oversigt og masser af turforslag. En række turforslag findes som pdf-filer i et udskriftsvenligt format.

 

Via boksen "FriluftslivAarhus" nederst på siden kan du finde oplysninger om, hvordan du booker en friluftsaktivitet i kommunens områder. Via en kortfunktion på bookingportalen kan du også se, hvor du kan dyrke udendørs fitness eller finder en skov, hvor din hund må løbe frit. Desuden giver kortfunktionen en oversigt over forslag til vandreture, kørestolsvenlige ruter og ridning m.m.

 
 

Opdateret: 10.10.2016

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar: Center for Byens Anvendelse

Telefon: 89 40 44 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code