Gå til sidens indhold
kursister på grejbasekursus

Temakurser og adgang til Teknik og Miljøs grejbaser

Center for Byens Anvendelse har i tilknytning til flere af Aarhus kommunes shelterpladser oprettet fem grejbaser. Grejbaserne indehodler grej, der kan understøtte friluftsliv og udeskoleundervisning i naturen. Er du tilknyttet en undervisningsinstitution i Aarhus, kan du få adgang til grejbaserne.

Hvis du er ansat på en undervisningsinstitution hjemmehørende i Aarhus Kommune, kan du få adgang til at bruge grejbaserne. Du skal henvende dig til UNO Friluftcenter, der tildeler nøglestatus og udleverer nøglekode til grejbaserne. Herefter kan du booke den ønskede grejbase på:  www.friluftslivaarhus.dk


Til flere af grejbaserne er der tilknyttet faglige temaer. I 2017 tilbyder Center for Byens Anvendelse ingen særlige temakurser til grejbaserne. Det er således ikke nødvendigt at have deltaget i et kursus for at få tildelt adgang til grejbaserne.

 

Der er oprettet grejbase ved:

  • Skæring Hede
  • Egå Engsø shelterplads
  • Lisbjeg ny Skov shelterplads
  • Hørhaven (i toiletbygningen)
  • Ørnereden


Tilsyn og vedligehold af grej hører under UNO Friluftcenter, Børn og Unge, Aarhus Kommune. 
Oplever du fejl og mangler ved inventaret, eller ønsker du adgang til grejbaserne, skal du derfor henvende dig til UNO Friluftcenter.

 

Problemer med logon

Benytter du bestemte versioner af explorer som browser, kan der være problemer med at færdiggøre din booking på www.frilustlivaarhus.dk. Skifter du til f.eks. Chrome forløber bookingproceduren problemfrit!
 
 

Opdateret: 06.11.2017

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar: Center for Byens Anvendelse

Telefon: 89 40 44 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code