Gå til sidens indhold

Amtssygehuset i Tage-Hansens Gade

I begyndelse af 2018 flytter de sidste medarbejdere og patienter ud af midtbyen og ind i Det Nye Universitetshospital i Skejby. 

 

Det gamle Amtssygehus i Tage-Hansens Gade skal udvikles til en ny og spændende bydel, og dele af sygehuset, der har ligget i området siden 1935, skal bevares. Placeringen i midtbyen er meget attraktiv med både Aarhus Universitet, Den Gamle By og Botanisk Have som nærmeste naboer.

 

Her på siden kan du læse om områdets historie og udvikling.

  

Borgermøde og udstilling

Tre teams har netop afleveret deres forslag til en udviklingsplan for området.

 

Mandag d. 20. marts inviterer Aarhus Kommune til borgermøde om udviklingen af Amtssygehuset. Det sker på Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C kl. 18.30, og alle er velkomne. På borgermødet vil de tre teams fremlægge deres forslag til en udviklingsplan, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

 

De tre forslag udstilles efterfølgende på Amtssygehuset, Tage-Hansens Gade 2, 8000 Aarhus C fra d. 21. til d. 26. marts og på Dokk1 fra d. 27. marts til d. 4. april. Udstillingen vil være bemandet tirsdag, torsdag og lørdag fra kl. 12 til 14 i hele perioden. Her vil der være mulighed for at spørge ind til forslagene og komme med kommentarer.

 

Vi vil gerne høre din mening!

Du er velkommen til at sende os en kommentar til de tre forslag her på siden. Du kan også sende os dine kommentarer med posten til Bolig og Projektudvikling, Kalkværksvej 10, 8000 Aarhus C, Att.: Grethe Skriver Jensen. Alle kommentarer, der modtages inden d. 4. april, vil indgå i evalueringsprocessen.

Bliv opdateret på udviklingen af Aarhus

 
 

Opdateret: 01.3.2017

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar:   Bolig og Projektudvikling

Telefon: 89 40 23 60

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter