Gå til sidens indhold

Lisbjerg

En del af Aarhus midt i landskabet

Lisbjerg er blandt Danmarks største byudviklingsprojekter med en unik beliggenhed midt i landskabet og samtidig som en del af Aarhus.

Over de næste årtier forvandler Lisbjerg sig til en tæt og levende by med plads til op mod 25.000 indbyggere. Med Lisbjerg skaber Aarhus Kommune en helt ny type by, der gennem bæredygtighed, arkitektonisk kvalitet og grønne byrum skaber rammen for det gode liv. Her kombineres den oprindelige landsbys fællesskaber med storbyens mangfoldighed og byliv og forener det bedste fra forstad og by.

Med direkte letbaneforbindelse og ny supercykelsti til Aarhus midtby er der nem adgang til byens kulturelle tilbud og mange arbejdspladser. Lisbjerg ligger samtidig smukt placeret i det kuperede bakkelandskab med storslåede udsigter over landskabet og byen.

Udviklingsplan, etapeplan for etape 1 samt tilhørende miljøvurdering 

Byrådet vedtog på møde 7. februar 2018 Udviklingsplan for Lisbjerg samt Etapeplan for etape 1 med tilhørende miljøvurdering af begge planer. Planerne samt den tilhørende miljøvurdering fremlægges i offentlig høring frem til 23. marts 2018 og kan ses via nedenstående links.

 

Udviklingsplan for Lisbjerg

 

Etapeplan for etape 1

 

Miljøvurdering - Udviklingsplan og etape 1

Bliv opdateret på udviklingen af Aarhus

 
 

Opdateret: 09.2.2018

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar:   Bolig og Projektudvikling

Telefon: 89 40 23 60

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code