Gå til sidens indhold
Kulbroen

Sydhavnskvarteret

Der er store ambitioner for Sydhavnskvarteret i Aarhus, som bliver en helt ny type bydel i Aarhus. Her hersker det rå og urbane miljø, hvor den gamle kødby blander sig med kreative iværksætterprojekter, historiske spisesteder og et moderne madmarked. 

 

Kvarteret skal udvikle sig til et mangfoldigt kvarter, hvor der både er plads til erhverv og bolig, og hvor den historiske arkitektur kan blande sig med nye byggerier.

 

 

Kulkransporet på Sydhavnen

I starten af 2017 udskriver Aarhus Kommune en konkurrence om kulkransporets fremtid. Hvad skal kulkransporet bruges til? Hvor skal det føre hen? Hvordan skal det se ud? Dette er bare nogle af de spørgsmål, mange stiller sig, når der tales om det gamle historiske kulspor på Aarhus’ Sydhavn.

 

Mandag d. 5. december afholdt Aarhus Kommune derfor en workshop om kulkransporets fremtid i Centralværkstedet. Workshoppens formål var at give alle byens borgere mulighed for at formulere de spørgsmål, konkurrencen skal give svar på. Der var 55 interesserede fremmødte, som alle fik mulighed for at spille ind med idéer til det kommende kulkranspor. Det kom der dette fantastiske eksempel på borgerinddragelse ud af.

 

Tegning fra workshop 

 

 

 

 

Følg med i livet i Aarhus

 
 

Opdateret: 23.3.2017

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar:   Bolig og Projektudvikling

Telefon: 89 40 23 60

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter