Gå til sidens indhold

Nyheder fra Aarhus Kommune

Læs nyheder fra Aarhus Kommune. Du kan sortere nyhederne efter periode og efter hvilken afdeling, der er afsender af nyheden.

Abonner på nyhederne

Du kan abonnere på nyheder fra Aarhus Kommune. Så får du en e-mail, når vi lægger nyheder på hjemmesiden.

 

Du kan også abonnere på en lang række andre opdateringer fra Aarhus Kommune. Du kan blandt andet abonnere på dagsordener og referater fra byrådets møder samt informationsannoncer.

 

Abonner på nyheder ved at tilmelde dig nyhedsbrevet Nyheder.

 

Tilmelding eller ændring af abonnement på alle typer af opdateringer

 

Du bestemmer selv, hvilke typer af informationer, du vil abonnere på, og du kan til enhver tid ændre dit abonnement.

Nyheder

 • 01.07.2015

  Nyt turisme-samarbejde skal sætte yderligere skub i væksten

  Nyt turisme-samarbejde mellem Aarhus, Syddjurs og Norddjurs Kommuner skal skabe synergi og slagkraft. Målet med den fælles indsats er at skabe yderligere vækst i turisterhvervet.
 • 01.07.2015

  Erfaren projektleder bliver chef for VM i sejlads

  Det bliver den erfarne projektleder Franka Abrahamsen, der får opgaven med at bringe VM sikkert i havn, når Aarhus og Danmark i 2018 er vært for ISAF Worlds - VM i samtlige olympiske bådklasser.
 • 01.07.2015

  Østjyllands Brandvæsen henter direktør i egne rækker

  Den nuværende beredskabschef i Aarhus, Lars Hviid, bliver direktør for den store nye sammenlægning af beredskaberne i Østjylland.
 • 30.06.2015

  Makrel - fra dåse eller hav?

  Tag med Smag på Aarhus og Naturhistorisk Museum på fisketur på Aarhus Havn lørdag d. 11. juli. Det bliver en anderledes fisketur, hvor smagsoplevelsen er i centrum. De fangede fisk bliver nemlig røget på stedet og nydt i fællesskab. Det er derfor både en oplevelse for fiskere og andre nysgerrige, der vil lære noget om kunsten at røge.
 • 30.06.2015

  Omprioritering rimer på nedskæring

  Der er fuld opbakning til KL-formandens kritik af regeringens nye ”omprioriteringsbidrag” Sådan lyder det samstemmende fra borgmestrene i landets fire største kommuner. Uanset hvordan man vender og drejer det, dækker ”omprioriteringsbidraget” reelt over kommunale nedskæringer, som vil betyde markante serviceforringelser for borgerne. Borgmestrene opfordrer DF til at træde i karakter og stemme mod Venstres nedskæringer.
 
 

Opdateret: 14.6.2015

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden