Gå til sidens indhold
29.03.2010

Har du set huller i vejen?

Hjælp Århus Kommune med at gennemgå veje og stier for de belægningsskader, der er opstået i løbet af vinteren.

Der er i alt 1250 km offentlige veje og omkring 500 km stier i Århus Kommune, der skal gennemgås, så det er et omfattende registreringsarbejde, som er sat i gang.

 

Ingeniør Per Kristensen fra Trafik og Veje, Århus Kommune siger: ”Borgerne er meget velkomne til at indmelde huller i veje og stier, som er generende. Det kan de gøre via et elektronisk skema, som i dag ligger på Århus Kommunes hjemmeside. Det er til stor hjælp for os, samtidigt med at borgerne får løst problemet med huller i veje og stier hurtigere.” 

 

Registreringen af belægningsskader i stier og veje bruger Århus Kommune til at prioritere reparationsarbejdet og til at udvælge de veje, som skal have nyt slidlag i 2010.

 

”Vi vil sørge for hurtigst muligt at lappe de største huller, men med de mange belægningsskader der er, kan det ikke undgås, at der vil gå lidt tid, før vi har været alle steder, hvor det er påkrævet,” siger Per Kristensen.

 

Trods registreringen arbejdes der allerede nu på højtryk for at lappe de alvorligste skader på veje og stier i kommunen.

 

Du kan indberette hér på hjemmesiden.

 

 

Yderligere oplysninger

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Trafik og Veje, Per Kristensen,
tlf. 8940 4955 eller på mail pkri@aarhus.dk

Link til denne side

Nyheder

 • 01.06.2015

  Åbent høringsmøde om Aarhus Lufthavn på rådhuset

  Aarhus Kommunes Økonomiudvalg inviterer til et åbent høringsmøde på rådhuset tirsdag 9. juni om en evt. flytning af Aarhus Lufthavn.
 • 01.06.2015

  Aarhus giver fri internetadgang til studerende

  Studerende og ansatte på videregående uddannelser kan fremover gå trådløst på internet i Aarhus, når de er på biblioteket, er til koncert eller afleverer børn i skole. De skal ikke gøre noget ekstra, men kommer automatisk på Smart Aarhus-nettet, når det er i nærheden.
 • 29.05.2015

  Næste byrådsmøde holdes i Tilst

  På onsdag 3. juni flytter byrådet til Tilst, hvor det nye Bydelshus skal lægge rammer til selve byrådsmødet.
 • 29.05.2015

  Nye træningsnetværk for KOL-patienter på vej

  Aarhus Kommune og Danmarks Lungeforening er gået sammen om at starte netværk op for borgere med sygdommen Kronisk Obstruktiv Lungesygdom (KOL) i Aarhus.
 • 29.05.2015

  Snapsetur - naturens smag på flaske

  Tag med Smag på Aarhus og Naturhistorisk Museum Aarhus på snapsetur i Lis-bjerg Skov søndag d. 7. juni. Det bliver en inspirationstur gennem skoven med gode råd, mulighed for at plukke urter til eget snapsbryg og smagsprøver på snapse, der er lavet på forhånd.
 
 

Opdateret: 16.1.2015

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden