Gå til sidens indhold
29.03.2010

Har du set huller i vejen?

Hjælp Århus Kommune med at gennemgå veje og stier for de belægningsskader, der er opstået i løbet af vinteren.

Der er i alt 1250 km offentlige veje og omkring 500 km stier i Århus Kommune, der skal gennemgås, så det er et omfattende registreringsarbejde, som er sat i gang.

 

Ingeniør Per Kristensen fra Trafik og Veje, Århus Kommune siger: ”Borgerne er meget velkomne til at indmelde huller i veje og stier, som er generende. Det kan de gøre via et elektronisk skema, som i dag ligger på Århus Kommunes hjemmeside. Det er til stor hjælp for os, samtidigt med at borgerne får løst problemet med huller i veje og stier hurtigere.” 

 

Registreringen af belægningsskader i stier og veje bruger Århus Kommune til at prioritere reparationsarbejdet og til at udvælge de veje, som skal have nyt slidlag i 2010.

 

”Vi vil sørge for hurtigst muligt at lappe de største huller, men med de mange belægningsskader der er, kan det ikke undgås, at der vil gå lidt tid, før vi har været alle steder, hvor det er påkrævet,” siger Per Kristensen.

 

Trods registreringen arbejdes der allerede nu på højtryk for at lappe de alvorligste skader på veje og stier i kommunen.

 

Du kan indberette hér på hjemmesiden.

 

 

Yderligere oplysninger

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Trafik og Veje, Per Kristensen,
tlf. 8940 4955 eller på mail pkri@aarhus.dk

Link til denne side

Nyheder

 • 30.04.2015

  Fremgang i arbejdet med børn og unges trafiksikkerhed i Aarhus

  Hvert år kommer cirka 4.000 børn på skadestuen, efter at de er kommet til skade i trafikken. Hver ulykke er en for meget, og derfor arbejder Aarhus Kommune målrettet med at gøre skolevejene mere sikre. En ny undersøgelse fra Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden viser, at arbejdet går fremad.
 • 29.04.2015

  Hornfisk - en næbbet fisk med grønne ben

  Tag med Smag på Aarhus og Naturhistorisk Museum på fisketur ved Vejlby Hage søndag d. 10. maj. Det bliver en anderledes fisketur, hvor smagsoplevelsen er i centrum. De fangede fisk bliver nemlig stegt over bål og spist med lækkert lokal-høstet tilbehør.
 • 29.04.2015

  Alle sejl sat mod VM i 2018

  ISAF Sailing World Championships i Aarhus i 2018 bliver det største VM nogensinde Det var meldingen, da kontrakten i dag blev underskrevet mellem arrangørerne og det internationale sejlsportsforbund ISAF.
 • 28.04.2015

  Det bliver lettere at få hjælp

  Det bliver lettere for borgerne at finde rundt i tilbuddene og få den rigtige støtte hos Sociale Forhold og Beskæftigelse. To nye tiltag med borgervejledere og koordinerende sagsbehandlere er trådt i kraft.
 • 27.04.2015

  Call-center har en positiv effekt på byggesagsbehandlingen

  Aarhus Kommunes Byggesagsafdeling har løftet serviceniveauet i betydelig grad siden indførslen af et nyt call-center. Et enkelt opkald kan nu give hurtigt svar på generelle spørgsmål. I første kvartal af 2015 er hele 80 procent af alle henvendelser dermed blevet afklaret allerede ved første kontakt med call-centeret.
 
 

Opdateret: 16.1.2015

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden