Gå til sidens indhold
29.03.2010

Har du set huller i vejen?

Hjælp Århus Kommune med at gennemgå veje og stier for de belægningsskader, der er opstået i løbet af vinteren.

Der er i alt 1250 km offentlige veje og omkring 500 km stier i Århus Kommune, der skal gennemgås, så det er et omfattende registreringsarbejde, som er sat i gang.

 

Ingeniør Per Kristensen fra Trafik og Veje, Århus Kommune siger: ”Borgerne er meget velkomne til at indmelde huller i veje og stier, som er generende. Det kan de gøre via et elektronisk skema, som i dag ligger på Århus Kommunes hjemmeside. Det er til stor hjælp for os, samtidigt med at borgerne får løst problemet med huller i veje og stier hurtigere.” 

 

Registreringen af belægningsskader i stier og veje bruger Århus Kommune til at prioritere reparationsarbejdet og til at udvælge de veje, som skal have nyt slidlag i 2010.

 

”Vi vil sørge for hurtigst muligt at lappe de største huller, men med de mange belægningsskader der er, kan det ikke undgås, at der vil gå lidt tid, før vi har været alle steder, hvor det er påkrævet,” siger Per Kristensen.

 

Trods registreringen arbejdes der allerede nu på højtryk for at lappe de alvorligste skader på veje og stier i kommunen.

 

Du kan indberette hér på hjemmesiden.

 

 

Yderligere oplysninger

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Trafik og Veje, Per Kristensen,
tlf. 8940 4955 eller på mail pkri@aarhus.dk

Link til denne side

Nyheder

 • 23.09.2016

  Ældre betaler regningen

  Rådmand Jette Skive kritiserer skarpt det indgået budgetforlig.
 • 23.09.2016

  Rabih Azad-Ahmad: Fantastisk forlig for sport og kultur i Aarhus

  Aarhus skruer op for det, der gør Aarhus til en god by for borgerne. Med det netop indgåede budgetforlig kommer der flere penge til idræt og kultur.
 • 23.09.2016

  Simsek - Børnene og de unge ender som tabere

  Bünyamin Simsek, rådmand for Børn og Unge, kritiserer skarpt det byrådsflertal, der har valgt at indgå budgetforlig for 2017-20 uden om de borgerlige partier i Aarhus Byråd.
 • 23.09.2016

  Gratis samtaletilbud klar til børn og unge fra familier med rusmiddelproblemer

  Børn og unge i Aarhus og Samsø Kommune, der vokser op i familier med stof- eller alkoholproblemer, kan nu få gratis hjælp gennem BRUS.
 • 23.09.2016

  Nye tiltag for hjemløse

  Med budgetforliget på plads kan byens hjemløse snart gøre brug af nye tilbud om hjælp til at få arbejde og et sted at bo. I forliget er der i alt afsat 2 mio. kr. til en forbedret indsats for hjemløse i hvert af de kommende år, og det glæder social-og beskæftigelsesrådmand Thomas Medom.
 • 23.09.2016

  Medom appellerer til stat og region i museumssag

  Aarhus Byråd afsætter 1,5 millioner kroner til årlig drift af Museum Ovartaci i budgetforliget for 2017. Men beløbet er betinget af, at andre aktører bidrager til finansieringen. Derfor appellerer rådmand Thomas Medom til, at også Kulturministeriet og Region Midtjylland forpligter sig økonomisk til museets videreførelse.
 • 23.09.2016

  Aarhus bliver grønnere

  Budgetforlig 2017-2020 betyder, at der bliver sat yderligere fart på den grønne omstilling. Der også afsat penge til bl.a. Ren By og rottebekæmpelse.
 • 23.09.2016

  Kvindehuset kan fortsætte arbejdet

  Budgetforliget for 2017 byder på godt nyt for brugerne af Kvindehuset i Aarhus. Med aftalen afsættes der nemlig 750.000 kroner om året i de næste fire år til at drive huset videre.
 
 

Opdateret: 16.1.2015

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code