Gå til sidens indhold
14.10.2011

Alle på ungdomsboliggaranti har fået tilbudt en bolig

Alle studerende tilmeldt boliggarantien i Aarhus for studerende med studiestart i aug./sept. har nu fået et tilbud om en studiebolig.

Ved årets studiestart i slutningen af august var der omkring 500 nye studerende, der var tilmeldt Aarhus Kommunes boliggaranti for studerende med studiestart i august-september 2011, som endnu ikke havde fået et tilbud om en studiebolig i Aarhus.

 

Boliggarantiens venteliste er nu lukket i starten af oktober måned, da alle boligsøgende på ungdomsboliggarantien har fået tilbudt en bolig.

 

Det er meget glædeligt, at boliggarantien har kunnet afvikles i år. En studiebolig er meget afgørende for, at de nye studerende kan komme godt i gang med deres studier,” siger rådmanden for Teknik og Miljø, Laura Hay.

 

Selvom antallet af nye studerende fortsat vil være stigende, er det forventningen, at problemet med mangel på boliger til unge vil være mindre næste år. Dette skyldes, at rådmanden ved sidste års budgetforhandling tog initiativ til en øget prioritering af ungdomsboliger, hvilket har ført til en væsentlig forhøjelse af nybyggeri af boliger til unge.

 

På nuværende tidspunkt planlægges igangsat nybyggeri af boliger med plads til 1500 unge. En væsentlig andel af disse boliger forventes at stå færdige til studiestart næste år.

Link til denne side

Nyheder

 • 29.08.2014

  Anonym hjælp mod stofmisbrug

  Fra september kan mennesker med et forbrug af hash og andre stoffer få rådgivning fra Center for Misbrugsbehandling uden at opgive deres navn. Det nye tilbud skal i særlig grad hjælpe dem, der ellers ikke vil opsøge hjælp af frygt for at blive afsløret.
 • 28.08.2014

  Unge afliver myte om tumult i festugen

  Ifølge Aarhus Kommune og Østjyllands Politi (SSP) er der meget få episoder med meget berusede unge eller unge, der tumler rundt i byen efter midnat. Unge kan trygt bruge festugens tilbud.
 • 28.08.2014

  Internet-festival fortsætter succesen

  Aarhus Byråd har godkendt en 3-årig bevilling til Internet Week Denmark.
 • 28.08.2014

  Aarhus for alle - eller alle for Aarhus?

  Aktører fra hele bysamfundet går sammen om at udvikle initiativer, der skal gøre Aarhus til en bedre by for alle.
 • 27.08.2014

  Skiftedag på Lokalcenter Bøgeskovhus

  1. september overtager Forenede Care driften af lokalcentret i et offentlig-privat samarbejde med Aarhus Kommune.
 
 

Opdateret: 14.11.2011

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden