Gå til sidens indhold
14.10.2011

Alle på ungdomsboliggaranti har fået tilbudt en bolig

Alle studerende tilmeldt boliggarantien i Aarhus for studerende med studiestart i aug./sept. har nu fået et tilbud om en studiebolig.

Ved årets studiestart i slutningen af august var der omkring 500 nye studerende, der var tilmeldt Aarhus Kommunes boliggaranti for studerende med studiestart i august-september 2011, som endnu ikke havde fået et tilbud om en studiebolig i Aarhus.

 

Boliggarantiens venteliste er nu lukket i starten af oktober måned, da alle boligsøgende på ungdomsboliggarantien har fået tilbudt en bolig.

 

Det er meget glædeligt, at boliggarantien har kunnet afvikles i år. En studiebolig er meget afgørende for, at de nye studerende kan komme godt i gang med deres studier,” siger rådmanden for Teknik og Miljø, Laura Hay.

 

Selvom antallet af nye studerende fortsat vil være stigende, er det forventningen, at problemet med mangel på boliger til unge vil være mindre næste år. Dette skyldes, at rådmanden ved sidste års budgetforhandling tog initiativ til en øget prioritering af ungdomsboliger, hvilket har ført til en væsentlig forhøjelse af nybyggeri af boliger til unge.

 

På nuværende tidspunkt planlægges igangsat nybyggeri af boliger med plads til 1500 unge. En væsentlig andel af disse boliger forventes at stå færdige til studiestart næste år.

Link til denne side

Nyheder

 • 28.08.2015

  Plejehjemsmad som street food

  Karbonader med stuvede ærter og gulerødder: Plejehjemmet Koltgården sælger mad til aarhusianerne fra Officerspladsen på søndag 30. august.
 • 28.08.2015

  Startvanskeligheder for ny kørselsordning skal løses hurtigst muligt

  Aarhus Kommune er fuldt optaget af, at forældrene og børn kan opleve ordningen som et trygt og godt tilbud. Derfor arbejdes der på at sikre bedre arbejdsgange og kommunikation.
 • 28.08.2015

  Nu kører letbanen

  Kom på en guidet tur til morgendagens Aarhus i en specialdesignet letbane-bus. Bussen kører langs letbanens etape 1, og den planlagte rute for etape 2 til Brabrand.
 • 27.08.2015

  Spændende nyt på Bispetorvet

  Vinderen af arkitektkonkurrencen om et nyt spændende mødested for kommunens borgere og Smag på Aarhus offentliggøres tirsdag den 8. september klokken 13.45 på Bispetorv.
 • 27.08.2015

  Det bliver nemmere at sortere affaldet

  Aarhusianerne skal fremover sortere deres affald mere, så der kan blive skruet op for genanvendelsen af især plast, metal og pap.
 
 

Opdateret: 14.11.2011

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden