Gå til sidens indhold
14.10.2011

Alle på ungdomsboliggaranti har fået tilbudt en bolig

Alle studerende tilmeldt boliggarantien i Aarhus for studerende med studiestart i aug./sept. har nu fået et tilbud om en studiebolig.

Ved årets studiestart i slutningen af august var der omkring 500 nye studerende, der var tilmeldt Aarhus Kommunes boliggaranti for studerende med studiestart i august-september 2011, som endnu ikke havde fået et tilbud om en studiebolig i Aarhus.

 

Boliggarantiens venteliste er nu lukket i starten af oktober måned, da alle boligsøgende på ungdomsboliggarantien har fået tilbudt en bolig.

 

Det er meget glædeligt, at boliggarantien har kunnet afvikles i år. En studiebolig er meget afgørende for, at de nye studerende kan komme godt i gang med deres studier,” siger rådmanden for Teknik og Miljø, Laura Hay.

 

Selvom antallet af nye studerende fortsat vil være stigende, er det forventningen, at problemet med mangel på boliger til unge vil være mindre næste år. Dette skyldes, at rådmanden ved sidste års budgetforhandling tog initiativ til en øget prioritering af ungdomsboliger, hvilket har ført til en væsentlig forhøjelse af nybyggeri af boliger til unge.

 

På nuværende tidspunkt planlægges igangsat nybyggeri af boliger med plads til 1500 unge. En væsentlig andel af disse boliger forventes at stå færdige til studiestart næste år.

Link til denne side

Nyheder

 • 23.09.2014

  Adios Santander Hola Aarhus

  Rådmand for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad, var forsidestof, da han søndag deltog i afslutningsceremonien for VM i sejlads 2014 i Santander i det nordlige Spanien.
 • 22.09.2014

  Fælleslegatet kan nu søges

  Så er det igen tid for at søge Fælleslegatet af 1979 for værdigt trængende i Aarhus Kommune.
 • 22.09.2014

  Teater om Demens

  Den livsbekræftende teaterforestilling ”Jeg hedder Bente” handler om den 55-årige Bente, der får Alzheimers. Forestillingen kan ses af alle med interesse for demens.
 • 22.09.2014

  Ny chef for Byggeri i Aarhus Kommune

  Aarhus Kommune, Center for Miljø og Energi, har pr. 1. november ansat Ann Hamborg som chef for Byggeri. Hun kommer fra en stilling som chef for Byggeri i Viborg Kommune.
 • 19.09.2014

  Budgetforlig løfter infrastruktur og tidlig indsats

  Der er forbedrede trafikforhold til gavn for borgere og erhvervsliv i budgetforliget for 2015-18, som samtidig styrker fritidslivet - og så lægger forliget fundamentet for en styrket tidlig indsats for udsatte børn, siger rådmand Bünyamin Simsek.
 
 

Opdateret: 14.11.2011

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden