Gå til sidens indhold
01.03.2012

Store forventninger til MultifunC

Aarhus Kommune indgår i et partnerskab om etableringen af en ny institution for udadreagerende unge, MultifunC.

Byrådet vedtog onsdag aften, at Aarhus Kommune indgår i et partnerskab med Herning Kommune og Region Midtjylland om etableringen af en ny institution for udadreagerende unge, MultifunC. Social- og beskæftigelsesrådmand Hans Halvorsen hilser beslutningen velkommen.

Det er fire år siden, at byrådet vedtog at etablere en MultifunC-institution i Aarhus Kommune, og derfor glæder det mig, at vi nu endelig kan komme i gang med at afprøve denne metode,” siger Hans Halvorsen, som ikke lægger skjul på, at han har store forventninger til institutionen.

På hele det specialiserede socialområde skal vi i højere grad til at tænke i målrettede og tidsafgrænsede tilbud. Det giver langt mere mening i forhold til de unge, og det er en langt bedre udnyttelse af pengene. MultifunC er netop et sådant tilbud, og det venter jeg mig meget af,” siger social- og beskæftigelsesrådmanden.

MultifunC-metoden er et kort, intensivt behandlingsforløb for unge med kriminel, aggressiv og voldelig adfærd. Metoden har i flere år været anvendt i Norge og i Sverige med gode resultater.

Aarhus Kommune indgår i et partnerskab med Herning Kommune og Region Midtjylland om finansieringen af MultifunC-institutionen. Region Midtjylland er driftsherre.
Institutionen placeres på Damagervej 26 i Viby i Aarhus Kommune. De første beboere ventes at rykke ind i institutionen i oktober.

 

Se Servicestyrelsens side om MultifunC (åbner nyt vindue)

 

Se Region Midtjyllands side om MultifunC (åbner nyt vindue) 

 

Link til denne side

Nyheder

 • 09.12.2016

  Evaluering af velfærdsteknologi på aarhusianske plejehjem

  En afprøvning af forskellige velfærdsteknologiske løsninger er afsluttet med en beslutning om, at der skal indgås indkøbsaftaler og gennemføres udbud af flere løsninger.
 • 07.12.2016

  Kig byrådet over skulderen – få adgang til tal og tendenser om Aarhus

  Aarhus Kommune er nu – som den første kommune i landet – klar med en webløsning, som giver borgere og presse adgang til præcis den samme ledelsesinformation, som byrådet har adgang til.
 • 07.12.2016

  Ny bro på Aarhus Ø

  Fra torsdag den 8. december 2016 bliver det mere trygt for cykler og fodgængere at komme fra midtbyen til Aarhus Ø via den nyåbnede vejbro på Hjortholmsvej ved Østbanetorvet, som samtidig tilbyder bilisterne bedre forhold.
 • 06.12.2016

  Fremtidens hus for alle generationer på Aarhus Ø præsenteret

  Mangfoldigt byggeri skyder op på det nye havneområde Aarhus Ø. Generationernes Hus bliver det moderne bud på alle generationer i samme hus.
 • 06.12.2016

  Kom til festlig åbning af skøjtebanen på lørdag klokken 11

  Skøjtebanen i Aarhus åbner på lørdag klokken 11. Det sker med deltagelse af både rådmand og julemand. Der er gratis skøjteleje til de 50 første, der står klar til at indtage isen.
 • 05.12.2016

  Aarhus løber med titlen som Europæisk Frivillighovedstad 2018

  Smilets by er på konference i London kåret til Europæisk Frivillighovedstad 2018. Det er med til at hæve barren, siger viceborgmester.
 • 02.12.2016

  Generationernes hus

  Afsløring 6. december af vinderprojektet for Aarhus Kommunes store satsning på Aarhus Ø: Generationernes Hus. Tre magistratsafdelinger og Brabrand Boligforening står bag byggeriet.
 • 02.12.2016

  Kulkransporet hva så

  Mandag den 5. december afholder Aarhus Kommune en workshop om Kulkransporets fremtid. Det foregår i Centralværkstedet, og alle borgere, der er interesserede i byens udvikling er velkomne.
 
 

Opdateret: 11.6.2012

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code