Gå til sidens indhold
01.03.2012

Store forventninger til MultifunC

Aarhus Kommune indgår i et partnerskab om etableringen af en ny institution for udadreagerende unge, MultifunC.

Byrådet vedtog onsdag aften, at Aarhus Kommune indgår i et partnerskab med Herning Kommune og Region Midtjylland om etableringen af en ny institution for udadreagerende unge, MultifunC. Social- og beskæftigelsesrådmand Hans Halvorsen hilser beslutningen velkommen.

Det er fire år siden, at byrådet vedtog at etablere en MultifunC-institution i Aarhus Kommune, og derfor glæder det mig, at vi nu endelig kan komme i gang med at afprøve denne metode,” siger Hans Halvorsen, som ikke lægger skjul på, at han har store forventninger til institutionen.

På hele det specialiserede socialområde skal vi i højere grad til at tænke i målrettede og tidsafgrænsede tilbud. Det giver langt mere mening i forhold til de unge, og det er en langt bedre udnyttelse af pengene. MultifunC er netop et sådant tilbud, og det venter jeg mig meget af,” siger social- og beskæftigelsesrådmanden.

MultifunC-metoden er et kort, intensivt behandlingsforløb for unge med kriminel, aggressiv og voldelig adfærd. Metoden har i flere år været anvendt i Norge og i Sverige med gode resultater.

Aarhus Kommune indgår i et partnerskab med Herning Kommune og Region Midtjylland om finansieringen af MultifunC-institutionen. Region Midtjylland er driftsherre.
Institutionen placeres på Damagervej 26 i Viby i Aarhus Kommune. De første beboere ventes at rykke ind i institutionen i oktober.

 

Se Servicestyrelsens side om MultifunC (åbner nyt vindue)

 

Se Region Midtjyllands side om MultifunC (åbner nyt vindue) 

 

Link til denne side

Nyheder

 • 17.04.2015

  Den nye Europaplads er klar til brug

  Så er den nye Europaplads klar til brug – og dermed kan den første del af Urban Mediaspace Aarhus, Aarhus Kommunes hidtil største anlægsprojekt, overdrages til byens borgere.
 • 16.04.2015

  Nu åbner byens fedeste genbrugsstation

  Aarhus får nu en unik og bæredygtig genbrugsstation. Reuse på Godsbanen bliver stedet, hvor midtbyens beboere kan aflevere ting, som de ikke længere kan bruge, men som andre kan få glæde af.
 • 16.04.2015

  Tre succesfulde iværksættere hyldet

  Tre unge østjyske firmaer fik i dag, torsdag den 16. april, IVÆRKSÆTTERPRISEN 2015 i Business Region Aarhus.
 • 15.04.2015

  Book en tid og lev sundere

  Vi har booket en tid til en helbredsundersøgelse – ok? Det er opfordringen til 20.000 borgere i alderen 45-69 år, der alle bor i almene boligforeninger.
 • 15.04.2015

  500.000 kr. til pårørende med gode ideer

  Pårørende til ældre i plejeboliger ønsker større inddragelse og samarbejde mellem pårørende, beboere og medarbejdere. Sundhed og Omsorg afsætter 500.000 kr., der går til gode projekter, som styrker sammenholdet.
 
 

Opdateret: 11.6.2012

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden