Gå til sidens indhold
24.11.2016

Ny direktør for Børn og Unge i Aarhus

Aarhus Byråd har på sit møde 23. november godkendt ansættelsen af 49-årige Jan Præstholm som direktør for Magistratsafdelingen for Børn og Unge.

Jan Præstholm kommer fra en stilling som børn- og ungedirektør i Svendborg Kommune, en stilling, han har haft de seneste otte år. Han afløser Nils Petersen, der efter ti år som direktør i Børn og Unge går på pension til årsskiftet.

 

Bünyamin Simsek, rådmand for Børn og Unge, ser frem til samarbejdet med den kommende direktør.
”Vi har med Jan Præstholm ansat en erfaren direktør, som har dokumenteret solide resultater på børne- og ungeområdet. Jeg er helt sikker på, at Jan Præstholm med sin nysgerrighed, sine stærke strategiske evner og sin vindende personlighed er den rette direktør for Børn og Unge. Jeg glæder mig til at byde Jan velkommen hos os efter nytår,” siger Bünyamin Simsek, der glæder sig over, at et enigt ansættelsesudvalg står bag indstillingen af Jan Præstholm.

 

Jan Præstholm er læreruddannet, har en master i offentlig ledelse, og har de seneste 15 år beklædt en række offentlige lederstillinger i Jylland og på Fyn. Ud over de otte år som børn- og ungedirektør i Svendborg har han blandt andet været børn- og unge-direktør i Langeland Kommune, skoleleder i Rudkøbing samt kultur- og fritidschef i Herning Kommune.

 

Jan Præstholm glæder sig til første arbejdsdag 2. januar 2017.
”Børn og Unge i Aarhus er en veldrevet og udviklingsorienteret organisation, som jeg glæder mig meget til at lære bedre at kende. Medarbejdernes og ledernes daglige arbejde i Børn og Unge har afgørende betydning for familier i Aarhus. Det arbejde ser jeg frem til at være med til at præge i samråd og samarbejde med de mange interessenter på området,” siger Jan Præstholm.

 

Privat bor Jan Præstholm i Svendbog med sin hustru, der er lærer, og deres to børn på 16 og 18 år.

 

Kontaktoplysninger
Bünyamin Simsek, rådmand for Børn og Unge, mobil 2194 7257
Jan Præstholm, kommende direktør for Børn og Unge, mobil 3017 6500

 

Foto af Jan Præstholm til fri redaktionel benyttelse

Link til denne side

Nyheder

 • 20.02.2018

  Glæde i Aarhus over fortsat anerkendelse fra Michelin-guiden

  Med fire flotte stjerne i 2018-udgaven af Michelin-guiden holder Aarhus status quo og sætter en tyk streg under byens styrkeposition på gastronomi-området.
 • 15.02.2018

  Hjælp med at gøre parkerne forårsklare

  Teknik og Miljø bruger de kolde måneder på at gøre Aarhus’ mange parker klar til foråret og aarhusianernes indtog. Alle kan med få klik på mobilen hjælpe arbejdet godt på vej.
 • 14.02.2018

  Kondolencebog på Aarhus Rådhus i anledning af HKH Prins Henriks død

  Byens borgere og gæster har mulighed for at skrive en kondolence-hilsen til Hans Kongelige højhed, på Aarhus Rådhus.
 • 14.02.2018

  Bering-Beder vejen er undervejs

  I næste uge kommer det første synlige bevis på, at arbejdet med Bering-Beder vejen er i gang. Jorden under den 12 km lange strækning skal bl.a. undersøges for mulige arkæologiske skatte.
 • 14.02.2018

  Ved HKH Prins Henriks død:

  Borgmester Jacob Bundsgaard sender kondolence-skrivelse til Kongehuset i anledning af HKH Prins Henriks død.
 • 12.02.2018

  Aarhus Letbane får ny formand

  Den aarhusianske erhvervsmand og tidligere medlem af Aarhus Byråd Steen Stavnsbo indstilles til posten som ny formand for Aarhus Letbane I/S
 • 09.02.2018

  Børn kan få hjælp til tænderne i ferien

  Allerede fra næste uge udvider Tandplejen Aarhus åbningstiden i skoleferier. Dermed får børn og unge bedre mulighed for såvel akut behandling af tandskader eller tandpine som almindeligt tandeftersyn i ferietiden. Samtidig får deres forældre bedre mulighed for at være med.
 • 08.02.2018

  Lisbjerg er klar til vokseværk

  Aarhus Byråd godkendte onsdag aften udviklingsplanen for Lisbjerg, som er et af Danmarks største byudviklingsområder.
 
 

Opdateret: 24.11.2016

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code