Gå til sidens indhold
11.08.2017

Nyt skoleår venter - kørselskontoret klar ved telefonerne fra kl. 6 til 22

Aarhus Kommunes Kørselskontor forberedt til skolestart for specialkørselsordningen i næste uge. Indkøring ventes at tage et par uger.
Mandag d. 14. august er der skolestart for skolebørn og unge i Aarhus Kommune. Det betyder, at kørselsordningen for børn og unge med særlige behov også tager hul på et nyt kørselsår.
 
Kørselskontoret forventer en mere smidig opstart af kørslen i år sammenlignet med opstarten sidste år, men vurderer samtidig, at der skal en indkøringsfase til på et par uger, inden der falder helt ro på kørslen. Det skyldes blandt andet nye børn og unge i kørselsordningen, hvis behov skal passes ind, ligesom der er justeringer i relation til en række børn og unge, som tidligere har været i ordningen.
 
For at sikre den bedst mulige opstart har Kørselskontoret på forhånd sørget for kommunikation til forældre og til de forskellige tilbud i Aarhus Kommune, således at alle får den fornødne information. Det drejer sig blandt anden om SMS service, som oplyser om kørselstidspunkt fra mandag og fremadrettet, information om kørsel i forbindelse med skolestart på forældreintra i de forskellige tilbud, en pjece, som kort giver vejledning til, hvorledes forældre skal forholde sig i forskellige situationer – herunder hvordan de kommer i kontakt med Kørselskontoret.
 
Desuden har Kørselskontoret udvidet sin åbningstid, således at forældre, pædagoger, lærere, chauffører mv. kan komme i kontakt med Kørselskontoret mellem kl. 6 og 22 på alle hverdage. Og i opstartsperioden er der på udvalgte skoler ekstra biler stillet til rådighed i en opstartsperiode. På Stensagerskolen er der desuden placeret en kørselskoordinator.
 
Kørselskontoret ser således frem til et kørselsår med gode rammer for Aarhus Kommunes børn og unge i kørselsordningen.
 
Læs mere om Aarhus Kommunes kørselsordning

Link til denne side

Nyheder

 • 15.02.2018

  Hjælp med at gøre parkerne forårsklare

  Teknik og Miljø bruger de kolde måneder på at gøre Aarhus’ mange parker klar til foråret og aarhusianernes indtog. Alle kan med få klik på mobilen hjælpe arbejdet godt på vej.
 • 14.02.2018

  Kondolencebog på Aarhus Rådhus i anledning af HKH Prins Henriks død

  Byens borgere og gæster har mulighed for at skrive en kondolence-hilsen til Hans Kongelige højhed, på Aarhus Rådhus.
 • 14.02.2018

  Bering-Beder vejen er undervejs

  I næste uge kommer det første synlige bevis på, at arbejdet med Bering-Beder vejen er i gang. Jorden under den 12 km lange strækning skal bl.a. undersøges for mulige arkæologiske skatte.
 • 14.02.2018

  Ved HKH Prins Henriks død:

  Borgmester Jacob Bundsgaard sender kondolence-skrivelse til Kongehuset i anledning af HKH Prins Henriks død.
 • 12.02.2018

  Aarhus Letbane får ny formand

  Den aarhusianske erhvervsmand og tidligere medlem af Aarhus Byråd Steen Stavnsbo indstilles til posten som ny formand for Aarhus Letbane I/S
 • 09.02.2018

  Børn kan få hjælp til tænderne i ferien

  Allerede fra næste uge udvider Tandplejen Aarhus åbningstiden i skoleferier. Dermed får børn og unge bedre mulighed for såvel akut behandling af tandskader eller tandpine som almindeligt tandeftersyn i ferietiden. Samtidig får deres forældre bedre mulighed for at være med.
 • 08.02.2018

  Lisbjerg er klar til vokseværk

  Aarhus Byråd godkendte onsdag aften udviklingsplanen for Lisbjerg, som er et af Danmarks største byudviklingsområder.
 • 08.02.2018

  Fald i andelen af privatskoleelever i Aarhus

  For første gang i nyere tid oplever skolerne i Aarhus Kommune et lille fald i andelen af elever, der går i privatskole. Dermed flader kurven over sivningen af elever fra folkeskole til privatskoler ud for første gang siden 1982.
 
 

Opdateret: 11.8.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code