Gå til sidens indhold
15.12.2017

Minister for offentlig innovation Sophie Løhde besøger Aarhus

For at hente inspiration og bidrag til regeringens arbejdsprogram for udvikling og effektivisering af den offentlige sektor – ”Sammenhængsreformen” – besøger minister for offentlig innovation, Sophie Løhde, Aarhus Kommune mandag den 18. december.

Besøget indgår i ministerens rundrejse til samtlige landets kommuner og fem regioner.

 

Borgmester Jacob Bundsgaard ser besøget som en fin anledning til at bidrage med inspiration til regeringens reform af den offentlige sektor og vil præsentere en række indsatser, hvor lovgivningsmæssige/statslige reguleringer står i vejen for innovation og gentænkning af velfærd.

 

Blandt en række forslag har ministeren valgt at besøge to steder i Aarhus, hvor hun vil møde borgere og medarbejdere for at høre om deres erfaringer: Herberget ”Skrænten” og Lokalcenter ”Møllestien”.

 

”Skrænten” er et midlertidigt hjem for hjemløse i en gammel SFO bygning og drives af foreningen ”Oplysning Om Gadeliv”. Herberget drives primært af de hjemløse selv, som står for blandt andet madlavning og rengøring.

 

På Herberget Skrænten modtages ministeren af borgmester Jacob Bundsgaard og rådmand Thomas Medom, Sociale Forhold og Beskæftigelse. Herefter rundvisning ved to brugere af ”Skrænten”.

 

På ”Møllestien” vil ministeren tale med medarbejdere i det fælles akutteam og mobil røntgen.

 

Begge institutioner indgår i Aarhus Kommunes arbejde med ”Bedre veje til Sundhed” og peger på, at det vil være relevant at undersøge nærmere, hvordan digitale løsninger kan understøtte borgerne, når deres behandling skifter mellem kommune, hospital og praktiserende læge.

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 21.12.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code