Gå til sidens indhold
07.11.2017

Fortsat opmærksomhed på Mindet

Der opstår fortsat farlige situationer ved Mindet. Politiet, Letbanen og Aarhus Kommune fastholder derfor opmærksomheden på krydset.

Desværre er der fortsat bilister, som ikke følger færdselsloven ved Mindet og fortsætter lige over i krydset trods klare anvisninger. Andre drejer fejlagtigt ind på letbanesporet, og togførerne er derfor særligt opmærksomme, når de passerer Mindet med deres 50 ton tunge tog.

 

Aarhus Kommune justerede i sidste uge både skiltning og afstribning ved Mindet for at tydeliggøre færdselsloven, så bilister ikke kører ind på skinnerne.

 

På baggrund af udfordringerne fastholder Østjyllands Politi tilstedeværelsen ved Mindet, hvor de i de kommende uger vil være hyppigt til stede og sikre, at trafikanter kører korrekt gennem krydset.

 

”Vi ønsker at skabe så sikker en trafikafvikling som muligt. Ingen ønsker alvorlige ulykker, men det er altså bilisten, der bliver den lille i et sammenstød med et letbanetog. Vi håber, at budskabet når ud til trafikanterne med den opdaterede skiltning kombineret med Politiets tilstedeværelse,” siger Anders Kruse Christiansen, projektleder i Teknik og Miljø.

 

Hos Østjyllands Politi er afdelingsleder i Færdselssektionen, vicepolitiinspektør Jeppe James Olsen, klar til løbende at sende politifolk til Mindet.

 

”Der kan opstå meget farlige situationer, hvis trafikanterne ikke overholder færdselsreglerne omkring Mindet. Vi vil fortsætte med at kontrollere på stedet for at minde bilisterne om, at de skal følge skiltene og anvisninger på vejen”, siger Jeppe James Olsen.

 

Aarhus Kommune vil fortsat holde nøje øje med Mindet i de kommende uger og løbende drøfte situationen med Østjyllands Politi.

Link til denne side

Nyheder

 
 

Opdateret: 07.11.2017

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code