Gå til sidens indhold

Nyheder fra Aarhus Kommune

 

Abonner på nyhederne

 

Du kan abonnere på nyheder fra Aarhus Kommune. Så får du en e-mail, når vi lægger nyheder på hjemmesiden.

 

Du kan også abonnere på en lang række andre opdateringer fra Aarhus Kommune. Du kan blandt andet abonnere på dagsordener og referater fra byrådets møder samt informationsannoncer.

 

Abonner på nyheder ved at tilmelde dig nyhedsbrevet Nyheder

 

Tilmelding eller ændring af abonnement på alle typer af opdateringer

 

Du bestemmer selv, hvilke typer af informationer, du vil abonnere på, og du kan til enhver tid ændre dit abonnement.

2017

 • Byggesagerne behandles hurtigt i Aarhus

  Der er sket store ændringer i Teknik og Miljø, hvor byggesager nu behandles hurtigere, end servicemålene kræver – og langt hurtigere end tidligere.
 • Ældre skal vælge ny leverandør af hjemmehjælp

  Efter Hjemmehjælpen Aarhus ApS er erklæret konkurs har Aarhus Kommune sikret en midlertidig videreførelse af driften i regi af konkursboet efter Hjemmehjælpen Aarhus ApS. Rådmanden vil sikre tryghed for ældre, der vælger private leverandører.
 • Masser af familieboliger på vej i Aarhus

  Flere familier skal have mulighed for at finde en god bolig, som de har råd til at bo i. I 2016 blev der derfor givet tilsagn om 407 boligforeningsboliger og mange flere er på vej. Boligerne skal være med til skabe grundlaget for et Aarhus i social balance.
 • Vinderne af Iværksætterprisen 2017 er fundet

  Tre unge virksomheder fik tirsdag aften titlen som vinder af Business Region Aarhus Iværksætterprisen 2017. I år fandt prisoverrækkelsen sted ved Iværksætterprisens store event på Centralværkstedet i Aarhus.
 • Nu bliver det lettere at være cyklist i midtbyen

  Nu bliver byens 20 år gamle cykelring opgraderet til cykelgader. De aarhusianske cyklister får et sammenhængende net af gode, sikre og rummelige cykelruter.
 • 35 mio til frisklavet mad

  Inden udgangen af 2017 vil alle ældre på plejehjem i Aarhus få frisklavet mad på alle hverdage
 • Børnepakke gavner både børn og forældre

  Regeringen har i dag fremlagt den ventede børnepakke, der med 22 konkrete initiativer til 580 millioner kroner skal gøre livet lettere for børn og familier.
 • Nu begynder udviklingen af Kulkransporet

  Aarhus Kommune har åbnet for ansøgninger om at blive prækvalificeret til konkurrencen om at skabe et af de mest spændende byrum i Danmark.
 • Vagter skal skabe tryghed på Klostertorvet

  Aarhus Cityforening, de erhvervsdrivende og Socialforvaltningen går sammen om en vagtordning på Klostertorvet. Hele sommeren vil vagter fra G4S være til stede på torvet for at opretholde ro og sikre trygheden for handlende, cafégæster, erhvervsdrivende og beboere.
 • Nye hellesteder for socialt udsatte

  Aarhus Kommune har lagt en ny handlingsplan, der skal udvikle byens rum, så der bliver plads til alle. Blandt andet etableres mobile hellesteder forskellige steder i byen, hvor socialt udsatte kan mødes og opholde sig i flytbare huse med vand og toilet.
 • Flere frivillige samler affald i Aarhus

  Antallet af frivillige affaldsindsamlere i Aarhus er eksploderet. 200 har meldt sig siden årsskiftet, hvilket er mere end de fire foregående år tilsammen.
 • Aarhus spiste sammen

  ... og det bliver vi ved med resten af ugen
 • Rekord mange events i Aarhus

  2017 bliver rekordår for udendørs events i Aarhus, men meget tyder på, at det høje niveau også fortsætter efter kulturhovedstadsåret.
 • Aarhus spiser sammen og bekæmper ensomhed

  Tirsdag den 25. april er der stor fællesspisning i Danmarks Japanske Have ved Trige. Her vil 250 Aarhus-borgere nyde Anne Hjernøs mad, høre Marie Frank Duo og bruge en aften i fællesskabets tegn.
 • Ledelsesinformation om byggesager og trafik

  Erhvervsrelevant ledelsesinformation om byggesagsbehandling, trafik og mobilitet bliver nu offentligt tilgængelige.
 • Kiel og Aarhus rykker tættere sammen

  Aarhus Kommune har indledt et tættere samarbejde med Slesvig Holstens hovedstad Kiel for at styrke vækst og beskæftigelse i begge byer. I disse dage er dele af Kiels bystyre og overborgmester Ulf Kämpfer derfor på besøg i Aarhus.
 • Første kvalitetsguide til byggeri af almene boliger

  Boligforeningerne i Aarhus opfører et stort antal almene boliger i disse år. Det almene boligbyggeri har en lang og stolt tradition for at opføre kvalitetsboliger til alle - og den tradition fortsætter.
 • Hvem skal have Aarhus Takker-prisen 2017

  Kender du en aarhusiansk ildsjæl, der viser et særligt aktivt medborgerskab? Fra den 18. april kan alle med adresse i Aarhus Kommune indstille kandidater til ’Aarhus Takker’-prisen 2017. Prisen uddeles i et samarbejde mellem Aarhus Kommune og Lokalavisen Aarhus.
 • MobilePay på genbrugsstationerne

  Genbrugsstationerne er klar til påskens rykind og tilbyder nu MobilePay.
 • Seks Aarhus-virksomheder nomineret til fornemme iværksætterpriser

  Hele seks virksomheder fra Aarhus Kommune er blandt de ni østjyske iværksættere, som er kommet gennem nåleøjet hos juryen bag Iværksætterprisen 2017.
 • Katrinebjerg bliver forvandlet fra industri til et blandet byområde

  Katrinebjerg skal være en levende bydel med tusindevis af studerende og beboere og trængsel på fortorvene.
 • Svøm i et hav af oplevelser

  Onsdag den 12. april kl. 10.00 åbner den aarhusianske svømmehal, Lyseng Svømmebad, i samarbejde med Byens Puls 2017 op for fem dage med fuld drøn på sjove vandaktiviteter for børn og voksne.
 • Nyt vartegn ved indsejlingen til Aarhus

  Det står nu klart, hvem der kommer til at bygge på Aarhus Ø bydelens attraktive yderste spids ud mod havet. Anpartsselskabet Lighthouse United skal opføre vinderprojektet ´Bugtcentret´, der bliver Danmarks højeste bygning med en udsigtsplatform på toppen.
 • Aarhus udbygger vuggestuer og børnehaver for 250 millioner kroner

  Børnefamilierne i Aarhus bliver stadigt flere, og familierne bliver stadigt rigere på børn. Derfor står Aarhus over for et markant boom i antallet af vuggestue- og børnehavepladser i de kommende par år.
 • Oplev Skole OL-faklen ankomme til Aarhus

  Mød op og oplev skole OL-faklen blive løbet ind i Aarhus fra København af elever fra Holme Skole og eliteløber og OL-medaljevinder Sara Slott.
 • Internationale eksperter til topmøde i Aarhus om radikalisering og ekstremisme

  Aarhus Kommune, Østjyllands Politi og det globale city-netværk Strong Cities Network er i dagene 17.–19. maj værter ved en stor international konference om radikalisering og voldelig ekstremisme i Aarhus.
 • Analyse siger ikke noget om busordning

  Flere medier har i det seneste døgn bragt artikler og indslag om effekten af Aarhus Kommunes henvisning af elever til en anden skole end distriktsskolen, den såkaldte busordning.
 • Skraldebilerne i Aarhus bliver grønnere

  Fremover skal at skraldebilerne i Aarhus udlede op til 90 pct. mindre CO2, når de henter aarhusianernes affald. Årsagen er 2. generations biodiesel, der er fremstillet af affald.
 • Fortsat lav ungdomskriminalitet i Aarhus

  Trods en mindre stigning i antallet af 0-17-årige, der er blevet sigtet for kriminalitet, er ungdomskriminaliteten fortsat på et lavt niveau i Aarhus Kommune.
 • Cykelbyen holder fest

  Sommertid er cykeltid. Lørdag den 8. april skydes cykelsæsonen officielt i gang. Det sker på Store Torv, hvor rådmand Thomas Medom, der er politisk ansvarlig for bycyklerne, holder åbningstalen.
 • To aarhus-klasser kæmper om designpris

  I ugen frem til påske knokler 5. klasser fra Ellevangskolen og Mårslet Skole for at finde – og vinde med - den bedste måde at oplyse børn og voksne om, hvad vores mad består af.
 
 

Opdateret: 07.2.2018

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code