Gå til sidens indhold

Statistik og kvalitetsrapporter

Vi har samlet diverse statistikker og data for Aarhus Kommunes folkeskoler, dagtilbud samt fritids- og ungdomsskole tilbud.

Statistikker

Integrationsområdet har stor bevågenhed, og Pædagogisk Afdeling modtager ofte spørgsmål om andelen af børn med dansk som andetsprog på de aarhusianske folkeskoler

 

Derfor har vi valgt at gøre en række statistikker tilgængelige her. Du kan således finde oplysninger om udviklingen i elevtallene på Aarhus Kommunes folkeskoler siden 1973 eller andelen af børn med dansk som andetsprog på de forskellige skoler osv.

 

Vi gør opmærksom på at "dansk som andetsprog" defineres ud fra Dagtilbudsloven §11

 

Statistikken pr. 5. september 2017 bliver offentliggjort primo 2018.

 

Kvalitetsrapporter

Børn og Unge har udviklet et systematisk og sammenhængende koncept for kvalitetsrapporter for skoler, dagtilbud og FU-tilbud, der leverer værdifulde data om effekten af Børn og Unges ydelser, både på kommuneniveau og på institutionsniveau.

 

Kvalitetsrapporterne tager afsæt i de mål og strategier, der er formuleret for Børn og Unge. Rapporterne danner afsæt for en dialogbaseret opfølgning med fokus på, hvordan Børn og Unge sikrer den bedst mulige kvalitet i indsatsen for at fremme børn og unges læring, udvikling og trivsel.

 
 

Opdateret: 05.1.2018

Afdeling: Børn og Unge

Send kommentar: Læring og Udvikling

Telefon: 89 40 48 71

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code