Gå til sidens indhold

Sport & Fritid

Sport & Fritid yder tilskud og hjælper foreninger og oplysningsforbund med faciliteter

Sport & Fritid yder tilskud og stiller faciliteter til rådighed for idrætsforeninger, spejderforeninger, oplysningsforbund med videre. Ved at gøre det, ønsker vi at give de bedste betingelser for, at alle borgere i Aarhus kan tage del i et aktivt og udviklende fritidsliv.

 

Sport Aarhus Events har til opgave at tiltrække store nationale og internationale sportsarrangementer til Aarhus. Målsætningen er at give byen en økonomisk og profileringsmæssig gevinst.

 

Via Fonden Eliteidræt Aarhus arbejder Sport & Fritid for, at Aarhus bliver det bedste sted i Danmark at dyrke eliteidræt. Det gør vi blandt andet ved at yde støtte til etablering af lokale elitekraftcentre. Derudover indgår Sport & Fritid i et partnerskab (Elite Sports Akademi Aarhus), som giver unge talenter mulighed for at kombinere elitetræning og uddannelse.

 

Sport & Fritid gør en særlig indsats for at integrere borgere med anden etnisk baggrund i fritids- og foreningslivet. Indsatsen sker først og fremmest i idrætscentret GLOBUS1, som ligger på grænsen mellem Gellerupparken og Åbyhøj. GLOBUS1 hører under Aarhus Kommunes Idrætscentre.

Kontakt

Sport & Fritid

Åbningstid kl. 09.00-15.00

Vestergade 55, 2. sal
Postboks 619

8100 Aarhus C

Telefon: 89 40 48 57 og 89 40 48 26

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 22.5.2014

Afdeling: Kultur og Borgerservice

Send kommentar: Borgerservice og Biblioteker

Telefon: 89 40 22 22

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden