Gå til sidens indhold

Job som kontaktperson i Aarhus Kommune

Aarhus Kommune søger kontaktpersoner til familier, der har brug for støtte i en periode. samt børn og unge i alderen 3 – 18 år, og i enkelte tilfælde op til 23 år.

Det kan være familier samt børn og unge i alderen 3 - 18 år, og i enkelte tilfælde op til 23 år. Der kan være forskellige årsager til, at familier, børn og unge har det svært og derfor i en periode har brug for støtte.

 

Som kontaktperson kan man f.eks. have den opgave at understøtte trivsel og positiv udvikling i familier, hos barnet eller den unge ved at bruge tid i familien eller sammen med barnet eller den unge. Den konkrete opgave er beskrevet i en handleplan, som også angiver nogle mål for støtten.

 

Som kontaktperson for et barn eller en ung skal man være rollemodel, da man i en periode vil blive en vigtig person i barnets/den unges liv. Det er derfor væsentligt, at man som kontaktperson engagerer sig, så man bliver en tillidsvækkende voksen for barnet/den unge.

Kontakt

Marianne Dalsgaard Christensen

Socialforvaltningen

Grøndalsvej 2

8260 Viby J

Telefon: 41 85 78 38

E-mail: 

 

Familiecentret og Handicapcentret for Børn søger lige nu ikke nye kontaktpersoner. Siden bliver opdateret, når vi igen søger kontaktpersoner.

 
 

Opdateret: 10.1.2018

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code