Gå til sidens indhold

Aarhus Kommune generelt

Kort om Aarhus:

Med ca. 330.000 indbyggere er Aarhus den næststørste kommune i Danmark.

 

Omkring 40.000 studerende har deres gang på i alt 25 videregående uddannelsesinstitutioner, og de sætter dagligt kolorit på Aarhus.

Aarhus Havn står for 2/3 af Danmarks containerbaserede import og eksport, og en række større og højt profilerede virksomheder har hovedsæder eller udviklingsafdelinger i Aarhus.

 

Der er med andre ord nok at tage fat på, når Aarhus Kommune skal være med til at fremme udvikling og velstand.  Aarhus Kommune har derfor flere end 20.000 ansatte.

 

Sådan følger du med i beslutningerne

Du kan følge med i beslutningerne i Aarhus Kommune hér på hjemmesiden. Forud for hvert byrådsmøde offentliggøres dagsorden til mødet med alle bilag, og når mødet er afholdt offentliggør vi referat og lydoptagelse af mødet.  Vores postlister er også offentlige. Du kan se ind- og udgående post fra de seneste 30 dage.

 

Sådan kan du se vores pressemeddelelser

Aarhus Kommune udsender pressemeddelelser med jævne mellemrum. Du kan se alle pressemeddelelser i vores nyhedsarkiv. Hvis du gerne vil abonnere på nyheder (både presse- og servicemeddelelser) kan du gøre det ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hvis du vil på en udsendelsesliste over pressemeddelelser skal du kontakte en presseansvarlig i den eller de magistratsafdelinger, der har din interesse. Hver afdeling har nemlig sine egne udsendelseslister.  De presseansvarlige hjælper dig også gerne med at finde relevante kontaktpersoner i kommunen, når du har behov for det.

 

Har du brug for hjælp til at finde relevante kontaktpersoner i Aarhus Kommune, låne fotos eller lignende, er du velkommen til at kontakte Kommunikation, Borgmesterens Afdeling på mail: kommunikation@ba.aarhus.dk

 

 

 
 

Opdateret: 05.10.2016

Afdeling: Borgmesterens Afdeling

Send kommentar: Kommunikation

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code