Gå til sidens indhold

Lisbjerg

En del af Aarhus midt i landskabet

Lisbjerg er blandt Danmarks største byudviklingsprojekter med en unik beliggenhed midt i landskabet og samtidig som en del af Aarhus.

Over de næste årtier forvandler Lisbjerg sig til en tæt og levende by med plads til op mod 25.000 indbyggere. Med Lisbjerg skaber Aarhus Kommune en helt ny type by, der gennem bæredygtighed, arkitektonisk kvalitet og grønne byrum skaber rammen for det gode liv. Her kombineres den oprindelige landsbys fællesskaber med storbyens mangfoldighed og byliv og forener det bedste fra forstad og by.

Med direkte letbaneforbindelse og ny supercykelsti til Aarhus midtby er der nem adgang til byens kulturelle tilbud og mange arbejdspladser. Lisbjerg ligger samtidig smukt placeret i det kuperede bakkelandskab med storslåede udsigter over landskabet og byen.

Udviklingsplan, etapeplan for etape 1 samt tilhørende miljøvurdering 

Byrådet vedtog på møde 7. februar 2018 Udviklingsplan for Lisbjerg samt Etapeplan for etape 1 med tilhørende miljøvurdering af begge planer. Planerne samt den tilhørende miljøvurdering var i offentlig høring frem til den 23. marts 2018.

 

 

INFORMATIONSMØDE OM DEN KOMMENDE UDVIKLING AF LISBJERG

 

Onsdag den 7. marts afholdt Aarhus Kommune og LSTK Fællesråd informationsmøde om den netop vedtagne Udviklingsplan for Lisbjerg og etapeplanen for Etape 1

 

Du kan se præsentationen fra informationsmødet her

 

 

Bæredygtighed i Lisbjerg

Aarhus Kommune har deltaget i et regionalt projekt om cirkulær økonomi under overskriften; Lisbjerg – en modelby for cirkulær økonomi. Et resultat her af er to inspirationsguides, der opfordrer til anvendelse af cirkulær økonomi - én rettet mod bygherrerne og én rettet mod beboere.

 

Se de to inspirationsguides og læs mere om cirkulær økonomi

 

Bliv opdateret på udviklingen af Aarhus

 
 

Opdateret: 24.5.2018

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar:   Bolig og Projektudvikling

Telefon: 89 40 23 60

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code