Gå til sidens indhold
Organisationsdiagram for Teknik og Miljø 2016

Teknik og Miljø

Teknik og Miljø arbejder blandt andet med byudvikling, mobilitet, natur og miljø, kollektiv trafik samt anlæg og drift af veje.

I Teknik og Miljø løser vi opgaver under overskriften "Vi skaber løsninger sammen". 
 
Vores vision er at skabe rammevilkår i verdensklasse og realisere Aarhus' markante vækstpotentiale. Det gør vi gennem kompetente og løsningsorienterede samarbejder med hinanden, virksomheder, videninstitutioner, netværk og enkeltpersoner.
 
Teknik og Miljø består af fire centre, en afdeling for bolig og projektudvikling samt et ledelsessekretariat. Teknik og Miljø beskæftiger i alt cirka 1.300 medarbejdere.

 
Teknik og Miljøs centre er certificeret i Miljøledelse, Energiledelse og Arbejdsmiljøledelse. I det daglige kaldet MEA.
 
I menuen til venstre kan du læse mere om de enkelte centre og deres opgaver.
 
Teknik og Miljø samarbejder også med flere forskellige samarbejdspartnere blandt andre fællesrådene, som gør en stor indsats for at varetage de lokale samfunds interesser. En anden samarbejdspartner er Det Grønne Råd, som er med til at fremme dialogen og samarbejdet på naturområdet mellem Aarhus Kommune og de organisationer og foreninger, som har særlig interesse i beskyttelse, benyttelse og udvikling af naturen og det grønne. Det Grønne Råd er rådgivende for Aarhus Kommune.
 
Rådmanden for Teknik og Miljø er Kristian Würtz. Han har det overordnede politiske og administrative ansvar for Teknik og Miljø. Direktøren for Teknik og Miljø er Erik Jespersen.
 
Læs mere om rådmanden for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

 
 

Opdateret: 21.2.2017

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar: Teknik og Miljø

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter