Gå til sidens indhold

Har dit barn brug for hjælp?

Hvis dit barn har et særligt behov for hjælp og støtte i dagtilbuddet, i skolen eller i fritidstilbuddet

Hvis dit barn har særlige behov for hjælp og støtte i hverdagen, i dagtilbuddet, i skolen eller i fritiden, kan du få hjælp på flere måder i Aarhus Kommune.

 

Dagtilbud og skoler har mulighed for at igangsætte forløb, der kan hjælpe dit barn. Er der behov for det, kan personale fra PPR og Specialpædagogik deltage.

 

Hjælpen kan være, at du gennem en enkelt samtale med en læsekonsulent får redskaber til at hjælpe dit barn med lektierne. Det kan også være, at dit barn mistrives i børnehaven, og at en pædagog fra børnehaven deltager i et forløb omkring dit barn. 

 

Hjælpen kan også være en særlig pædagogisk indsats i hverdagen, enten i en periode eller over længere tid, som for eksempel en forstærket  indsats i det tilbud dit barn allerede går i.

 

Hvis det skulle vise sig, at det tilbud ikke er tilstrækkeligt for dit barn, har Aarhus Kommune også en række specialpædagogiske tilbud til børn med særlige behov.

 

Det er personalet i dit barns daginstitution eller skole, der sammen med PPR og Specialpædagogik og dig som forælder finder ud af, om et specialpædagogisk tilbud er bedst for dit barn.

 

Øverst på siden kan du se, hvordan du kommer i kontakt med PPR og Specialpædagogik. Du kan også sende en mail til vores digitale postkasse - husk at skrive dine kontakt oplysninger så vi har mulighed for at svare dig.

Kontakt

PPR og Specialpædagogik

Børn og Unge

Grøndalsvej 2

8260 Viby J

Telefon: 89 40 37 77 (Kl. 09.00-13.00)

E-mail: 

 
 
 

Opdateret: 07.9.2016

Afdeling: Børn og Unge

Send kommentar: PPR og Specialpædagogik

Telefon: 89 40 37 77

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code
 

Det sker i Aarhus 2017

Aarhus og Region Midtjylland
er Europæisk Kulturhovedstad.
Kom og vær med!

Se vores aktiviteter