Gå til sidens indhold
 

Hvem er vi

Område Marselisborg - tryghed hele døgnet.

 

I hjertet af Aarhus tæt ved vand og skov ligger vores lokalcentre. Lokalcentrene er centrum for en lang række tilbud: hjemmepleje, sygepleje, træning, aktivitet, café samt administration.
Kom indenfor, her er aktiviteter og tilbud til pensionister og borgere i området.

 

Oplev mulighederne

Vi lægger vægt på at skabe en hyggelig og varm atmosfære, hvor alle føler sig velkomne og får lyst til at tage del i samvær og aktiviteter. Her er mulighed for at møde venner, dyrke interesser sammen med andre, være med på ture, røre kroppen og spise i vores caféer.

Vores caféer sælger morgenmad, frokost, varm mad, varme og kolde drikke. Her er også mulighed for at læse dagens avis eller få en snak.

 

 

Træning og aktivitet

 

Mange aktiviteter og tilbud bliver til i samarbejde med brugerråd og frivillige. Der er træningslokaler på Lokalcenter Rosenvang, Lokalcenter Marselis, Lokalcenter Dalgas og Sundheds- og Kulturcenter Frederiksbjerg & Langenæs. Træningslokalerne kan benyttes af førtidspensionister, efterlønnere og folkepensionister når man har fået instruktion.

Vores sundhedsklinikker på Rosenvang, Frederiksbjerg, Dalgas og Marselis er et gratis tilbud for lokalområdets borgere. Vi kan vejlede og rådgive om sygepleje, sundhed, træning samt kost og ernæring.

 

Kontakt

Område Marselisborg

Sundhed og Omsorg

Ankersgade 21

8000 Aarhus C

Telefon: 87 13 16 00

E-mail: 

EAN-nummer: 5790000421404

 
Følg os på Facebook.

Lokalcentrene i Område Marselisborg

 
 

Opdateret: 16.11.2016

Afdeling: Sundhed og Omsorg

Send kommentar: Område Marselisborg

Telefon: 87 13 16 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code