Gå til sidens indhold
 
Vejledning til valg af velfærdsteknologi i plejeboliger (udsnit af forsiden)

Vejledning til valg af velfærdsteknologi i plejeboliger

Vejledningen bygger på erfaringerne fra implementering af velfærdsteknologi i mere end 500 plejeboliger i Aarhus Kommune, og giver en række praktiske råd og anbefalinger.

Udarbejdet af: Henrik Engholt og Tagried Abou Kharoub, sundhedsteknologistuderende, Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet, Louise Kofoed Koppel, implementeringsassistent, Aarhus Kommune samt Inger Kirk Jordansen, specialkonsulent, Aarhus Kommune

9. januar 2014

 

Vejledningen er skrevet i løbet af efteråret 2013. Har udgjort en væsentlig del af de studerendes fem måneders praktikophold i Velfærdsteknologisk Enhed. Vejledningen er skrevet på baggrund af de erfaringer, der er opnået med implementering af velfærdsteknologi i plejeboliger i Aarhus Kommune.

 

Inger Kirk Jordansen, ergoterapeut, Master i Social Integration og ansat som specialkonsulent i Velfærdsteknologisk Enhed under MSO, har stået for projektledelse og faglig vejledning.

 

Formålet med vejledningen er først og fremmest at få et redskab til brug ved udarbejdelse af krav og anbefalinger til velfærdsteknologiske løsninger ved renovering og nyopførelse af plejeboliger i Aarhus Kommune.

 

Det er samtidig tanken, at andre kommuner vil kunne få tilsvarende gavn af vejledningen. ikke mindst set i lyset af, at Aarhus Kommune er forholdsvis langt fremme med implementering af velfærdsteknologi i plejeboliger.

 
 

Opdateret: 27.11.2015

Afdeling: Teknologi i Praksis

Send kommentar: Søren  Aalykke

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code