Gå til sidens indhold
 

Dialog og samarbejde

AffaldVarme Aarhus sætter dialog og samarbejde i højsædet

AffaldVarme Aarhus er i dialog med kunder, borgere og interessenter på forskellig vis.  

 

Kunden i centrum

AffaldVarme Aarhus inddrager erfaringer og ønsker fra kunderne til at justere tilbud og kundeservice. Vi får input fra brugertilfredshedsundersøgelser og dialogfora. Bl.a. findes et Dialogforum om affaldsløsninger, og tænketanken "Il Gruppo Resurso" inspirerer AffaldVarme Aarhus med, hvad unge tænker om affald. På fjernvarmeområdet inviteres til dialogmøder med brancheforeninger og kunder.  

 

Formidling

Gennem besøgsordninger, undervisningstilbud og offentlige arrangementer vil vi åbne omgivelsernes øjne for affalds- og energisektorens betydning i samfundet samt for miljø og klima. Vi vil give den enkelte grundlag for selv at opsøge mere viden og tage stilling til spørgsmål om affald og fjernvarme.

 

Uddannelse og forskning

Vi samarbejder med bl.a. uddannelses- og forskningsinstitutioner og kan derved drage nytte af forskning og ny praksis inden for affald og varme. Samtidig kan vi synliggøre fremtidens spændende udfordringer over for studerende og forskere og bane vejen for trainee-stillinger hos os og hos samarbejdspartnere.

 

Affalds- og energibranchen

AffaldVarme Aarhus er repræsenteret i brancheorganisationer som Dansk Affaldsforening og Dansk Fjernvarme og holder regelmæssige dialogmøder med lokale interesseorganisationer. Benyt boksene til højre for at komme til deres hjemmesider.

 
 

Opdateret: 28.1.2016

Afdeling: Teknik og Miljø

Send kommentar:   AffaldVarme Aarhus

Telefon: 89 40 15 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden





CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code