Gå til sidens indhold
 

Forside

Velkommen til Kultur- og Kontaktsted Kragelund

Kultur- og Kontaktsted Kragelund tilbyder et hus med mange forskellige aktiviteter og opgaver, men også et hus med både plads og rum til bare at være. Du kan finde oplysninger om vores aktiviteter, arrangementer og ture - om vores køkken og café samt om meget andet ved at klikke dig rundt her på siden.

 

Vi er et tilbud under SUV "Socialpsykiatri og Udsatte Voksne" - Aarhus Kommune. Du kan komme hos os, som du selv ønsker det. Du er altid velkommen.

 

Hvis Kragelund kunne være noget for dig så ring til os og aftal en introduktion og rundvisning - eller ring for bare at høre nærmere.

Aktivitetsoversigt

 

Det sker

 • 30.03.2017

  Kolonihaven starter

  Karin starter kolonihaven op den 30. marts.
 • 23.03.2017

  Havfest

  Kom til HAVFEST den 23. marts klokken 17. Der serveres en 3-retters havmenu med masser af musikalske indslag. Prisen er 75 kroner for hele aftenen. Vi åbner først klokken 13 denne dag!
 • 09.03.2017

  Stormøde

  Kom til stormøde på Kultur- & kontaktsted Kragelund den 9. marts klokken 14-15. Se dagsordenen på opslagstavlen i cafeen og kom selv med forslag til punkter. Hør hvad der sker i 2017 og gør brug af din indflydelse!

Ny åbningstid onsdag

Pr. 1/1 2017 ændres vores åbningstid om onsdagen til kl. 12.30-16.00.

Dvs. der er ingen frokost om onsdagen. Ligeledes sker der ændringer i aktivitetsoversigten. Dette sker grundet færre personaleressourcer i 2017 og fremover.

Nye musiktiltag!!!

På baggrund af ønsker fra musikmødet har vi valgt at starte følgende musikaktiviteter op om mandagen:

10-12 Klimpreklinikken genopstår, nu som samarbejde mellem Jan og Henrik, hvor du kan komme, hvis du vil lære at spille på et instrument eller få ny inspiration til dit instrument.

12.30-14.30 "Krop og stemme" er vores nye sangtilbud, hvor Jan og Sara Freja (frivillig) arbejder med stemmen som instrument.

Begge aktiviteter er åbne. KOM FRISK!!!

Vejledning i borger.dk og NEMID

 Michael Maahr

 

Hver torsdag fra 10-12 har Michael Maahr træffetid i cafeen, hvor han vil hjælpe med: hvordan du får NemId, hvordan du logger på E-Boks og Borger.dk, og hvordan du tilpasser E-Boks og Borger.dk til dine behov. Michael kan også kontaktes gennem Lise på kontoret.

Sikkerhed

Af hensyn til alles tryghed og trivsel, har vi fået installeret alarm og video-overvågning på Kragelund.

 

Venlig hilsen

Afdelingsleder Martin Nielsen

 
 • Kultur- & Kontaktsted Kragelund, Socialpsykiatri og Udsatte Voksne
 • Dybrovej 21, 8270 Højbjerg
 • workTlf. 87 13 18 48
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code