Gå til sidens indhold
 

Storskrald til REUSE

Send dit storskrald til REUSE - eller aflever selv

Har du storskrald, du tænker kunne få nyt liv på REUSE? Send det til os eller aflever selv.

 

Send storskrald til REUSE

Via Aarhus Kommunes gratis storskraldsordning kan du sende storskrald til REUSE. Når du bestiller afhentning af storskrald, skal du blot, undervejs i bestillingen, vælge at dit storskrald skal til REUSE. 

 

Denne ordning gælder indenfor Ringgaden. Som en forsøgsordning gælder ordningen også i den nordlige og sydlige del af kommuen, dvs. område "1" på

 

dette kort (nyt vindue) 

 

Bor du ikke nogen af de steder, er alt håb dog ikke ude. Du kan nemlig altid:

 

Aflevere storskrald på REUSE

Lige meget hvor i kommunen du er fra, kan du aflevere brugbare ting og sager på REUSE i åbningstiden. Der er mulighed for korttidsparkering ved REUSE, og vi hjælper dig med at læsse af.

 

Genbrugsstationen på REUSE

Inden i REUSE gemmer der sig en traditionel genbrugsstation i miniformat. Her modtages storskraldet og grovsorteres. De bedste ting stilles frem i REUSE, så du kan komme og tage dem.

 

Resten behandles som affald, hvilket vil sige, at det genanvendes, forbrændes eller deponeres, alt efter hvilken type affald, der er tale om.

 

Aflever også gode ting og sager på genbrugsstationerne

På alle Aarhus' seks traditionelle genbrugsstationer, kan du aflevere brugbare ting og sager i containeren til "Brugsting". På den måde gives tingene videre til loppemarkeder, der tjener penge til det lokale foreningsliv.

 

På fire af de seks genbrugsstationer kan "Brugsting" give de ting videre, som de vurderer de ikke kan sælge, til REUSE, hvor du kan finde dem gratis. De fire genbrugsstationer, hvor "Brugsting" kan give ting og sager videre til REUSE er Lystrupvej, Sintrupvej, Eskelund og Holmskovvej.

 

Klik her for at finde genbrugsstationerne (nyt vindue)

 
 

Opdateret: 29.3.2017

Afdeling:

Send kommentar: REUSE

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code