Herunder kan du se, hvilke ejendomme der i øjeblikket er til salg

Rækkehus nær Brabrandsøen - Truevej 54, 8220 Brabrand 

På vegne af Aarhus Kommune udbyder EDC ejendommen på Truevej 54, 8220 Brabrand.                                              

Rækkehuset er beliggende på Truevej, med kort afstand til Brabrandsøen, hvor man har mulighed for at nye en tur rundt om søen og betragte den smukke stille natur. Rækkehuset har en central beliggenhed nær både skole og fritidsaktiviteter samt indkøb og offentlig transport. Denne bolig egner sig godt til kunden, der ønsker at sætte sit eget præg og have en central beliggenhed, tæt på hverdagens nødvendigheder. 

Rækkehuset ligger på en 266 m² grund og er ialt 51 m². Udendørs arealerne byder på en have, der er omkredset af buske og træer, hvilket er med til at sørge for privatliv, samt et skur, som kan bruges til opbevaring.   

Tilbudsproces og tilbudsfrist

Tilbud afgives på en særlig tilbudsblanket, og sendes anbefalet eller overbringes i lukket kuvert mærket "Bud på Truevej 54, 8220 Brabrand" til EDC Poul Erik Bech Højbjerg, Rosenvangs Alle 145, 8270 Højbjerg, inden den 2. september 2019 kl. 16:00. 

Tilbud der ikke er afgivet på udleveret tilbudsblanket, og tilbud der ikke angiver en fast kontantpris, indeholder forbehold eller kontantpris på andre vilkår end anført i udbudsmaterialet, vil ikke komme i betragtning. Tilbuddet skal lyde på et præcist kontakt beløb. For videre information om håndtering af tilbud, henvises til Bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme. 

Investeringen er beskrevet i prospektet, som vi opfordrer dig til at rekvirere ved at klikke på nedenstående link: 

https://www.edc.dk/alle-boliger/brabrand/8220/truevej-54/?sagsnr=82702311

 

 

DOKK1 - Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C

På vegne af Aarhus Kommune udbyder Nordicals i samarbejde med Bech-Bruun en del af Dokk1. Det udbudte areal er beliggende på niveau 3, som er fuldt udlejet til erhvervsmæssige formål. Arealet opdeles i forbindelse med salget som en selvstændig ejerlejlighed. Ejerlejligheden udbydes jf. reglerne om udbud af kommunale ejendomme.

Kontorejerlejligheden har et samlet areal på 8.363 m² (BBR).

Lejere

Det udbudte areal er udlejet fortrinsvist på lange lejekontrakter til stærke lejere, som alle bidrager til en god synenergi mellem husets brugere:

  • Advokatfirmaet DLA Piper lejer den største del af det udbudte antal m2 med 5.745 m².
  • Erhvervsfællesskabet ErhvervsCentrum Aarhus (ECA) lejer 1.996 m².
  • Teknologifirmaet Trifork lejer 758 m².

Udbudsproces

Udbud af ejerlejlighed nr. 3 sker i et samarbejde med Aarhus Kommune som udbyder og Nordicals/Bech Bruun som rådgivere. Udbuddet opdeles i nedenstående faser:

Udbudsperiode:

Offentliggørelse af udbud: 26. april 2019.
Tilbudsfrist: Onsdag d. 5. juni 2019 kl. 12.00.
Dialog med budgiver og administrativ behandling ultimo juni.
Byrådsbehandling af salgsmateriale, august 2019.

Investeringen er beskrevet i prospektet, som vi opfordrer dig til at rekvirere ved at klikke på nedenstående link:

https://nordicals.dk/ejendomme/8000/hack-kampmanns-plads/n501751/6190124