Borgerservice gennemfører i perioden 11.05.22 – 01.06.22 en undersøgelse om brugertilfredshed.

Vi vil gerne bruge dine data til at se, om du og den medarbejder, som du har snakket med, har samme opfattelse af, hvordan samtalen er gået.

Hvis du har givet samtykke til at deltage i undersøgelsen, vil du efter endt samtale få tilsendt en SMS, hvor du skal score samtalen.

Din samtale vil også blive optaget og gemt til undervisningsbrug. Samtalen bliver automatisk slettet efter 30 dage.

Vi gennemfører undersøgelsen i samarbejde med firmaet NPS.Today, der indsamler svarene for os. Det er udelukkende NPS.Today og Borgerservice, der kommer til at se dine svar.

NPS.Today har kun adgang til dit mobiltelefonnummer. Dine oplysninger bliver kun brugt i forbindelse med denne undersøgelse og bliver behandlet i overensstemmelse med reglerne for persondata (GDPR).

Kontaktinformation: Telefon 89402000

Hvad bruger vi dine data til, når vi optager samtalen til undervisningsbrug?

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service. Vi bruger din samtale til, at såvel nye som erfarne medarbejdere kan blive endnu bedre til at lytte til, hvilken hjælp du efterspørger.

Hvad bruger vi dine data til, når vi beder dig om at deltage i en brugerundersøgelse?

Vi fokuserer løbende på at forbedre brugertilfredsheden, og det er afgørende for os at få feedback fra borgerne, så vi kan sikre en god brugeroplevelse.

Hvordan kan du fortryde dit samtykke?

Hvis du fortryder, at du har givet samtykke til at deltage i en brugerundersøgelse eller at få din samtale optaget, kan du kontakte den afdeling, du har givet dit samtykke til, og bede om at få samtalen slettet.

Må vi optage en samtale uden dit samtykke?

Nej, vi må kun optage samtalen, hvis du aktivt har givet tilsagn. Kun i tilfælde af trusler, fx bombetrusler, har vi lov til at optage samtalen uden dit samtykke.

Hvor lang tid gemmer vi dine data?

Optagede samtaler bliver gemt i 90 dage, hvorefter de automatisk bliver slettet.

Ved deltagelse i brugerundersøgelser vil det fremgå, hvornår data bliver anonymiseret og ikke længere kan spores tilbage til dig.