Aarhus Kommunes hovednummer telefonnummer 8940 2000 og Kørekortkontorets telefonnummer 8940 4130 gennemfører en brugerundersøgelse i perioden den 14. juni til og med 28. juni 2023.

Hvis du accepterer at deltage i brugerundersøgelsen, vil du efter samtalen modtage en SMS med link til at kunne give samtalen points. Du får også mulighed for at skrive en kommentar til samtalen.

Hvad bruger vi dine data til, når vi optager samtalen til undervisningsbrug?

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service. Vi bruger din samtale til, at såvel nye som erfarne medarbejdere kan blive endnu bedre til at lytte til, hvilken hjælp du efterspørger.

Hvad bruger vi dine data til, når vi beder dig om at deltage i en brugerundersøgelse?

Vi fokuserer løbende på at forbedre brugertilfredsheden, og det er afgørende for os at få feedback fra borgerne, så vi kan sikre en god brugeroplevelse.

Hvordan kan du fortryde dit samtykke?

Hvis du fortryder, at du har givet samtykke til at deltage i en brugerundersøgelse eller at få din samtale optaget, kan du kontakte den afdeling, du har givet dit samtykke til, og bede om at få samtalen slettet.

Må vi optage en samtale uden dit samtykke?

Nej, vi må kun optage samtalen, hvis du aktivt har givet tilsagn. Kun i tilfælde af trusler, fx bombetrusler, har vi lov til at optage samtalen uden dit samtykke.

Hvor lang tid gemmer vi dine data?

Optagede samtaler bliver gemt i 90 dage, hvorefter de automatisk bliver slettet.

Ved deltagelse i brugerundersøgelser vil det fremgå, hvornår data bliver anonymiseret og ikke længere kan spores tilbage til dig.