Få dit 3. stik

Se hvordan du bestiller tid til dit 3. stik eller hvor du kan finde et vaccinationssted uden tidsbestilling:

Vaccination af immobile borgere i eget hjem

Region Midtjylland og de Praktiserende Lægers Organisation i Midtjylland har 20. december 2021 indgået aftale om COVID-19 vaccination af immobile borgere i eget hjem. Aftalen betyder, at almen praksis nu kan tilbyde hjemmevaccination.

Aftalen gælder udelukkende vaccination med Pfizer. Vaccination i hjemmet med Moderna varetages fortsat af vaccinationscentrene grundet for stor risiko for vaccinespild.

Borgere der er i målgruppen for hjemmevaccination, skal derfor kontakte egen læge med henblik på vaccination i eget hjem. Er egen læge ikke tilmeldt COVID-19 hjemmevaccination, kan borger kontakte kommunen for hjælp på telefon 23 38 03 00, hverdage i tidsrummet 09.00 og 11.00.

Transport

Du skal selv foretage tidsbestilling til vaccinationscentret og selv komme dertil, evt. med hjælp fra familie eller venner. Er du visiteret til kørsel til læge/speciallæge kan du bestille vaccinationen hos din læge og få hjælp til transporten, men du må ikke bruge den visiterede kørsel til at komme til et vaccinationscenter. Se om din læge tilbyder at vaccinere på:

Vaccination mod COVID-19 - Region Midtjylland (rm.dk)

Har du ikke mulighed for selv at komme til vaccinationsstedet eller egen læge tilbyder Aarhus Kommune hjælp til transport. Ring på telefon 23 38 03 00 på hverdage i tidsrummet 09.00 til 11.00.

Hvis du har brug for kommunens hjælp til transport, skal du IKKE selv reservere tid.

Ledsager fra Røde Kors

Frivillige fra Røde Kors tilbyder også at rådgive om hvordan du bestiller tid og ledsage dig til vaccination - se www.etgodtstik.dk eller ring til Røde Kors på 3529 9660 (alle dage mellem kl. 10-16).