Hver sommer dimitterer cirka 5.000 studerende fra Aarhus Universitet, og dertil skal lægges et stort antal dimittender fra de øvrige uddannelsesinstitutioner i Aarhus. Det betyder i alt cirka 3.700 ny tilmeldte dagpengemodtagere i ugerne 24-27, som skal finde vej til arbejdsmarkedet i Aarhus Kommune.

Forårsprogrammet er veloverstået og nederst på siden her, kan du finde efterårets program.

Missede du forårsprogrammet? Du kan stadig se webinarserien ”Skab dit eget job”, følg blot linket under forårsprogrammet, når du har læst om de forskellige webinarer, som var på banen.

AFHOLDT: JOB Bootcamp 2022 Forår

Tech JOBmesse i samarbejde med Internet Week Denmark

En jobmesse med fokus på virksomheder på tech, IT og det digitale område og jobsøgende dimittender, der har viden indenfor Tech, Digitalisering, Digital markedsføring og Digital kommunikation eller andet, som kunne være relevant. Derudover vil der også være mulighed for messedeltagelse for udbydere af opkvalificerings-forløb.

Virksomhederne var til stede hele dagen i Musikhusets Foyer med caféborde og roll-ups, hvor de jobsøgende havde mulighed for at besøge deres stande og komme i direkte dialog med dem.

Der blev oprettet et virksomhedskatalog forinden, som kom på www.visionpilot.dk, hvor virksomhederne enten havde beskrevet den stilling, som de gerne ville have besat; de opgaver, som de havde brug for der blev løst i deres virksomhed (Frankenstein JOB); eller en case/problemstilling, som de gerne ville have løsninger på. De ledige kunne derved forberede sig til mødet med virksomhederne og pitche sig selv og deres ideer.

VisionPilot ApS er operatør og projektleder på JOB BootCamp.