”Din indre Frankenstein”
Frankenstein var et monster, skabt af dele af forskellige mennesker og sat sammen af en gal videnskabsmand. Forestil dig, at du er den gale videnskabsmand og de dele, du skal samle, er alle de sagte og usagte kompetencer og evner, som du besidder. Hvilke dele af dig selv undlader du at tale om, som potentielt er kompetencer, du kan sætte sammen i skabningen af et fremtidigt job?

”Fra jobsøger til Værdiskaber”
Hvad nu, hvis virksomheden ikke har et decideret job eller penge til at ansætte dig? Hvad nu, hvis du i stedet kunne identificere muligheder for at skabe vækst og værdi for virksomheden og så derigennem skabe din egen stilling?
Du bliver introduceret til forskellige værdiområder, som du potentielt kan udvikle for din fremtidige arbejdsgiver. Det kunne være nye forretningsområder, nye markeder; services og produkter, salg, markedsføring, optimering eller effektivisering.
Til sidst får du tips og tricks til at analysere en virksomhed udefra og ind, som udgangspunkt for at pitche et relevant og målrettet tilbud til virksomheden om din ansættelse.

”Pitch dig selv”
Forbered dig på JOBmessen og de samtaler, du skal have med de virksomheder, du kan møde der.
En vigtig del af at søge job er at kunne sælge sig selv, men det kan være både grænseoverskridende og svært. Spørgsmålet er, hvordan kan man kort, præcist, selvsikkert og entusiastisk præsentere, hvem man er og hvilken værdi, man skaber? Du får i dette indlæg konkrete tips til, hvordan du kan pitche dig selv og dine kompetencer. Husk på, at enhver aftale, du kan lave med en virksomhed om at tales ved efterfølgende, er en mulighed for et nyt job. Det kan være det bare er et uformelt kaffemøde eller en opfølgende samtale, men det er et skridt videre i rejsen til dit næste job.

”Kompetencer som kan lande dig et job i morgen”
Virksomheder landet over har ét kæmpe problem. De genererer og gemmer utrolige mængder af data, men ved ikke, hvordan de skal omsætte dem til praksis. Det er et sted, hvor det “gør ondt”, for de ved ikke, hvor de skal se hen, eller hvad de skal skrive i jobopslaget, for at få kandidater som er i stand til at hjælpe dem i gang med at omsætte data til forretning.
Som kandidat fra universitetet har man arbejdet med analysemetoder, uanset om man er humanist eller fra naturvidenskab. Det er fundamentet for al forskning, at man kan opsamle, behandle og konkludere på opsamlet viden. Det er din superkraft som akademiker, og det kan lande dig et job.

Link til webinarserien her.